Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

JAR - Norveška
0,2
Norvežani zadnji čas igrajo nadvse uspešno, saj so na zadnjih štirih tekmah nanizali tri zmage in en remi. Južnoafričani za Skandinavce kljub temu ne bodo lahek zalogaj, saj jih krasi zelo trdna obramba, ki na preteklih šestih srečanjih, med drugim tudi proti Braziliji, ni prejela več kot enega zadetka.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme-klubi

Bayern (M) - Schalke
1
Velika tekmeca se bosta tokrat pomerila na prijateljski tekmi, v vlogi favorita pa je seveda bavarski velikan, ki prepričljivo vodi v nemškem prvenstvu. Schalke je pred zimskim premorom padel v hudo rezultatsko krizo, zato bo še kako zanimivo videti, ali so se v času prekinitve prvenstva uspeli pobrati.

Nogomet - Italija - Pokal

Lazio - Catania
1
Ker gre za četrtfinale italijanskega prvenstva bosta moštvi odigrali le eno srečanje. Čeprav Lazio igra zelo dobro, saj poraza ne pozna že 12 tekem, tekmeca danes prav gotovo ne bo podcenjeval, saj jih je ta v prvenstvu nazadnje odpravil s kar 4:0.

Nogomet - Španija - Pokal

Malaga - Eibar
1
Čeprav je Malaga na prvi tekmi proti Eibarju le remizirala, tokrat upravičeno velja za favorita. Za ekipo, ki je v 17. krogu premagala veliki Real in v prvenstvu zaseda visoko četrto mesto, bi bil izpad proti tretjeligašu velika blamaža.

Košarka - ZDA - NBA

Indiana - Miami
1
Aktualni prvaki iz Miamija na zadnjih tekmah ne igrajo pretirano prepričljivo, za povrh pa jih čaka še zahtevno srečanje proti Indiani, ki je pred domačimi gledalci izgubila natanko pred mesecem dni. Pacers se več kot očitno na svojem parketu počutijo odlično in bi znali pošteno namučiti vročico.