PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - FA pokal

Cheltenham-Everton /oba gol/
1 (=da)
Četrtoligaš bo na razprodanem Whaddon Roadu zelo motiviran in vsekakor imajo fantje možnosti za vsaj zadetek, saj bo Moyes precej spremenil začetno enajsterico. Kljub temu bi moral v nadaljni krog potovati liverpoolski klub.

Nogomet - Grčija - 1.liga

Xanthi-OFI Kreta
1
Xanthi ima že nekaj let skoraj nespremenjeno zasedbo. Gre za klub, ki za razliko od večine ostalih zasedb lige, nima večjih finančnih težav in zato je kar nekoliko presenetljivo, da niso višje od povprečnega 12. mesta. Danes jim v goste prihaja OFI, ki je med premorom izgubil trenerja (odšel je k četrtouvrščenemu Atromitosu), stran od doma pa so Krečani podpovprečni, saj so od sedmih srečanj zabeležili le 4 točke. Kvota na domače je čez cel vikend počasi padala in upam, da vam je še uspelo ujeti 1.90!

Nogomet - Španija - 1.liga

Rayo Vall.-Getafe /dvostranska stava/
1
Rayo je pred Božičem zabeležil dve veliki zmagi proti Valenciji in Levanteju, sedaj pa jih čaka težak obračun, v kateri bomo dobili odgovor na to, kdo je tretji klub v Madridu. Getafe se bo verjetno zaprl in čakal na protinapade, kar se jim letos ni prav pogosto obrestovalo. Odkar jim na sredini manjkata León in Barrada, skupaj sestavijo veliko manj obetavnih akcij in zato se tokrat nagibam na stran domačih. Seveda, malce previdneje-z dvostransko stavo.

Košarka - Turčija - 1.liga

Efes Pilsen-Fenerbahče Ulker
1
Sportingbet je včeraj kvoto na Efes spustil na 1.50, kar je verjetno posledica zelo slabih nastopov zvezdniškega Fenerbahčeja v Evroligi. Ta ekipa za svojo ceno dejansko ne daje tistega, kar se od njih pričakuje in zato jim tudi sam na gostovanju pri pivovarjih napovedujem slabe obete.

Tenis - WTA - Hobart

Flipkens K.-Schiavone F./2:0/
Z
Italijanka je na Hopanovem pokalu igra tako, kot da bi imela še zmeraj počitnice. Gladek poraz od Ivanovićeve, mučenje z drugorazredno igralko Malek, potem pa še sramotna predstava proti domačinki Barty sugerirajo, da je 'Francka' v zelo slabi formi in bi bilo zanjo bolje, da Hobart izpusti in se gre pripravljat za OP Avstralije. Flipkensova se je prejšnji teden v Aucklandu izkazala s solidnimi rezultati in bi tule po vsej logiki morala slaviti brez težav.