»Ni zdržala pritiska. Res ni bilo lepo. Na koncu so nanjo velik pritisk ustvarili celo naši novinarji. Ker ni Janice, so pritisnili nanjo, ona pa tega ni zdržala. Hotela je nekaj več, kot je bila sposobna,« je za Index.hr povedal Ante Kostelić, sicer oče vrhunskih smučarjev Janice in Ivice.

Za 24ur.com pa je Kostelić našo smučarsko zvezdnico samo hvalil. Dejal je, da je v tej sezoni dokazala, da je izvrstna in vsestranska smučarka, verjame tudi, da bo ravno ona na koncu sezone osvojila veliki kristalni globus. »Ona je dokazala, da se lahko z veliko dela nadomesti tudi najboljši material. Kakšna Lindsey Vonn? Ona za moje pojme ne zna smučati. Tina je izjemna smučarka in želim ji, da sezono nadaljuje v šampionskem slogu. Če bo temu tako, je ne more nihče več ogroziti. V preteklosti je namreč na vse skupaj preveč vplival material, ob takšni Tini pa ni več tako. Če osvoji veliki kristalni globus, bo to povsem zasluženo,« je še izjavil za 24ur.com.

Sicer pa je dejal, da je deveta prireditev Snežne kraljice v Zagrebu izpeljana do potankosti. »Prireditev je fantastična, nezemeljska in popolna. Dosegli so izjemen nivo organizacije. Proga je bila odlična, tudi vse ostalo pa popolno,« ni skoparil s pohvalami.