PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - 1.liga

Zaragoza-Betis /dvostranska stava/
2
Tukaj pa nekaj resno ne "štima". Betis je tik za mesti, ki po koncu sezone vodijo v kvalifikacije za Ligo prvakov, v gosteh imajo bilanco 5-1-2 in so na teh osmih tekmah zadeli 15 golov, tako da v popolni postavi tukaj enostavno ne morejo biti "dog"... Vzamem tole fantastično kvoto in se mi vložek povrne, če slučajno pride do remija. P.s.: Na zadnjih petih medsebojnih srečanjih je Betis slavil štirikrat!

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Žalgiris-Unicaja
1
Z Žalgirisom letos ni šale, kar je bilo sicer jasno že po rednem delu Evrolige, nato pa so Litvanci v Atenah skoraj "pobasal" poln izplen - klonili so za točko pri Panathinaikosu. Unicaja v prvem krogu top 16 nikakor ni blestela, saj so komajda ugnali Bamberg in sodeč po prepričljivih predstavah Žalgirisa doma, bodo Španci iz zelenega gozda težko odnesli celo kožo. Kdor se spogleduje s stavo na hendikep, ne razmišlja napak.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Alba/+11/-CSKA
1
Verjetno se vas večina tule ne bo strinjala z mano, toda Alba se po štirih zaporednih porazih enkrat mora dvigniti. Zdi se mi, da imajo za presenečenje ali pa vsaj tesno tekmo lepe možnosti, saj je CSKA še zmeraj brez Voronceviča in Ercega, še posebaj pa bi se utegnila poznati odsotnost Papaloukasa in Weemsa.

Košarka - Španija - 1. liga

CAI Zaragoza-Fuenlabrada
1
Kvota ni ravno za "dol pasti", je pa to stava, v katero sem močno prepričan in jo priporočam vriniti na sleherni listek današnjih stav. Zaragoza je izvrsten domačin (6-1), poleg tega pa bi si z današnjo zmago tudi teoretično zagotovili nastopanje v Final 8 pokalnem tekmovanju, ki ga bo na začetku februarja gostila Vitoria. Mogoče lahko Fuenlabradi uspe en dobe rpolčas, toda v 40-tih minutah bi enostavno morali biti v prednosti domači. Beton!

Hokej - Avstrija - EBEL liga

Olimpija-VSV /5,5/
1
Večkrat se je že zgodilo, da so imeli hokejisti na improviziranih ledenih ploskavah nemalo težav. Bodisi z drsanjem, bodisi s kontrolo ploščka. Vštevši še dejstvo, da se bosta obe ekipi skušali predstaviti v najboljši možni luči, kakor se za tak dogodek spodobi, pričakujem gladiatorski boj in malo zadetkov.