PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Chelsea - QPR
1
Medtem ko je QPR decembra prišel šele do svoje prve prvenstvene zmage v sezoni, gre Chelseaju mnogo bolje. Ekipa po prihodu Rafaela Beniteza na klop igra vse bolje in ima za sabo že štiri zaporedne zmage. Danes se jim nasmiha še peta.

Nogomet - Škotska - Premier

Celtic - Motherwell
1

Po izpadu Rangersov v nižjo ligo, bi pričakovali, da bo imel Celtic precej lažje delo. A stik s škotskim velikanom zelo uspešno držita Inverness in Motherwell. Slednja za Celticom zaostajata le za šest točk, ob današnji zmagi gostov pa bi se prednost prepolovila. Čeprav je Celtic v zadnjem krogu izgubil, zadnji čas igra precej bolje od Motherwella in velja za favorita.

Košarka - ZDA - NBA

Milwaukee - San Antonio
2

San Antoniu gre na zadnjih tekmah izvrstno, saj imajo že šest zaporednih zmag. Uspešen niz ostrog bo skušal prekiniti Milwaukee, ki v letošnji sezoni še zdaleč ne igra slabo in velja za deseto najuspešnejšo ekipo lige, a vseeno zna izgubiti tudi proti zelo slabim moštvom, kot so Cleveland in Detroit.

Tenis - ATP - Doha

Žemlja G. - Gasquet R.
2
Žemlja je imel lani za sabo izjemno sezono in se je na svetovni teniški lestvici povzpel na izvrstno 55. mesto. Kljub temu bi bila današnja zmaga proti Gasquetu veliko presenečenje, saj Francoz sodi v sam svetovni vrh in na ATP lestvici zaseda visoko deseto mesto.