PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Tottenham-Reading/+1/
1
 Lennon, Bale, Defoe in Adeboy so igralci Spursov, od katerih vsak posebej lahko naredi razliko. Kaj pa Reading? Dajte no, lepo vas prosim. Ekipa, ki na desetih gostovanjih osvoji le dve točki, na WHL ne bi smela priti niti blizu zmagi. Tottenham bo tole tekmo odločil precej pred zadnjim sodnikovim žvižgom.

Nogomet - Anglija - Premier

Swansea-Aston Villa/2.G/
tip 2 (=ne)
Te dni res ni lahko biti navijač Ville. Birminghamski klub že tri tekme zapored ni zadel, ob tem pa prejel kar 15 golov! Ker bodo tudi danes manjkali ključni igralci, kot na primer Bent, Dunne, Agbonlahor or N Zogbia, vidim vrednost v stavi, da gostje (spet) ne najdejo poti do nasprotnikove mreže.

Nogomet - Anglija - Championship

Watford-Charlton
1
Če se ga domačini ponoči niso na mrtvo napili, potem bi zmaga morala ostati doma. So namreč v vroči seriji, prav tako pa so Charlton premagali na zadnjih štirih tekmah in se jih nimajo kaj za bati. Točke so v boju za "zgornji dom" seveda nuja!

Tenis - WTA - Auckland

Parmentier P.-Flipkens K.
1
Francozinje nikoli nisem cenil kot "top-notch" igralke, toda letošnjo sezono je začela s suvereno zmago nad Američanko McHale, kateri ni dopustila niti ene priložnosti za odvzem igre na svoj servis in mislim, da ima tule lepe možnosti za vsaj en niz. Kljub temu se nisem mogel upreti lepi kvoti in poskušam kar s čisto zmago.

Tenis - ATP - Brisbane

Dolgopolov A.-Nieminen J.
2
Poleg dejstva, da Finec sezono vedno začne v top formi, je tule v skupnih obračunih še 2-0 za Nieminena in glede na to, da je za Ukrajinca tole šele prva tekma sezone, dajem rahlo prednost Jarkkotu.