PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija – Premier

QPR - Liverpool
1, 0

Liverpoolova forma je zelo nepredvidljiva, saj njihovi rezultati zelo nihajo. Glede na neprepričljive igre bodo le stežka prišli do treh točk pri QPR, ki ga je nedavno prevzel premeteni Harry Redknapp. Slednji bo zagotovo storil vse, da moštvo bogatih lastnikov čim prej spravi v formo in ga odlepi od dna lestvice, kamor realno gledano niti ne sodi. Če Luis Suarez, skoraj edino orožje Liverpoola, ne bo imel enega svojih odličnih večerov, bi QPR zagotovo lahko danes prišel vsaj do točke. (6/10)

Nogomet - Italija - 2.liga

Sassuolo Calcio - Cesena
1

Sassuolo dominira v prvem delu sezone in je že vse od prvega kroga vodilna ekipa v serie B. Na 21 tekmah je nanizal kar 15 zmag in le trikrat izgubil, nazadnje v prejšnjem krogu, ko je gostoval pri drugouvrščenem Livornu. Da ne bi po 21 krogih prvič oddali prvega mesta na lestvici, si domači ne smejo privoščiti spodrsljaja, skromno moštvo Cesene (17. mesto, ima le 4 zmage) pa jim bo pri tem v veliko pomoč. (7/10)

Nogomet - Izrael - 1.liga

Maccabi Tel Aviv - Hapoel Haifa
1

Dvoboj prvega in zadnjega v izraelskem prvenstvu bo postregel z enosmernim prometom proti vratom Hapoela, Maccabi pa si bo poskušal poleg skoraj sigurnih treh točk še nekoliko popraviti gol razliko. (8/10)

Košarka – ZDA – NBA

LA Clippers – Utah Jazz
1

Clippersi so trenutno neustavljivi, saj poraza ne poznajo že 16 tekem. Nocoj imajo veliko možnosti, da zmagoviti niz podaljšajo na 17, saj gostijo Utah, ki v letošnji sezoni ne blesti, saj je izgubil več kot polovico tekem (15 zmag in 16 porazov), zelo slabo pa mu gre predvsem na gostovanjih, kjer je na 18 tekmah doživel kar 12 porazov. Če glavni igralci domače ekipe ne bodo imeli zelo slabega večera, bi zmaga morala ostati v Los Angelesu, Utah pa bo vpisal tretji zaporedni poraz. (7/10)