PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Sunderland-Tottenham
0
Tri točke proti Cityu niso bile nobeno naključje. Sunderland je doma grožnja čisto vsem Premierligašem, zlasti pa v popolni postavi. Gostje se bodo morali za točke močno nagarati, najverjetnejši pa se mi zdi remi.

Nogomet - Anglija - Premier

Manch Utd-WBA/+2/
1
Upam, da bo SAF dovolj pameten in tokrat od prve minute priložnost ponudil Vidiću ter Rooneyu, s čimer bo obramba dobila prepotrebno zanesljivost, napad pa hitrost in moč. WBA na Old Trafford danes nima kaj iskati.

Nogomet - Anglija - Premier

Arsenal-Newcastle
1
Za topničarje se zadeve počasi obračajo navzgor. Wilshere, Arteta in Cazorla sestavljajo nadvse kreativno zvezno linijo, Sagna in Gibbs dodajata turbo na bokih, po zmagi pri Wiganu pa je prihod domov še toliko slajši. Srake bodo po sila nesrečnem porazu v Manchestru nastopile brez Anite in Williamsona, se pa vrača Tioté. Zmaga domačih in več kot dva gola!

Košarka - Nemčija - 1.liga

Frankfurt/+6/-Bayern (M)
2
Igralcem Bayerna se je v zadnjem času "strgalo", saj so na preteklih štirih tekmah vsakič presegli mejo 100-tih točk ter seveda v vseh primerih gladko zmagali. Kujmo železo, dokler je še vroče. Če se tudi danes vsaj približajo stotici, bi tale hendikep moral "pasti".

Tenis - Perth - Hopmanov pokal

Haas T.-Tomic B.
2
Tomic je ob koncu sezone 2012 resda izgubil vse, kar se je izgubiti sploh dalo, toda pred novo sezone je ta hrvaški Avstralec močno izboljšal svojo fizično pripravljenost, v Perthu trenira že kakšen teden in bo imel kot domačin tudi lepo podporo s tribun. "Ob koncu leta želim biti med najboljšimi 10-timi igralci na svetu," zatrjuje 20-letni Bernard. Mislim, da ima proti nemškemu veteranu možnosti za vsaj en niz, zmago pa bo potreboval tudi iz tega vidika, ker bo na prvi tekmi med Nemčijo in Avstralijo Petkoviceva verjetno zlahka opravila z Bartyevo.