PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Belgija - 1. liga

Standard - Germinal
1
Standard je ta teden zaradi nezadovoljstva s kakovostjo lige zagrozil z odhodom in belgijskega prvenstva, a roko na srce mu v letošnji sezoni ne gre najbolje, saj ta hip zaseda skromno šesto mesto. Z zmago proti Germinalu bi se povzpel mesto višje, kar se bo tudi najverjetneje zgodilo, saj so gosti v mizerni formi. Za sabo imajo tri zaporedne poraze, tekmo proti Brugge pa so doma izgubili s kar 1:7.

Nogomet - Belgija - 1. liga

Anderlecht - Lierse
1
Anderlecht danes ne bi smel imeti pretirano težkega dela, saj jim bo nasproti stalo predzadnje moštvo lige Lierse. Domači nogometaši so sicer na dobri poti k osvojitvi prvenstva, saj imajo pred drugim Zultejem pet točk prednosti, za povrh pred domačimi gledalci igrajo zelo uspešno, saj imajo kar 9 zmag in en remi ter so še brez poraza.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Alba - Real Madrid
2
Nemška košarka se razvija v pravo smer, saj se je v naslednji del tekmovanja evrolige poleg Albe uvrstil tudi Nachbarjev Bamberg. Kljub temu bodo Nemci rabili še nekaj časa, da se bodo lahko enakovredno kosali z najboljšimi evropskimi klubi. Real Madrid je zagotovo eden izmed njih.

Košarka - ZDA - NBA

LA Clippers - Boston
1
LA Clippers, ki se jim je včasih posmehovala celotna liga, so trenutno daleč najuspešnejše moštvo v NBA. Klub je letos dokončno stopilo iz sence slavnega mestnega tekmeca in trenutno predstavlja strah in trepet za vse nasprotnike, saj ekipa poraza ne pozna že 14 tekem. Niz se utegne nadaljevati tudi nocoj, ko gostijo povprečni Boston.