PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Manch Utd-Newcastle/+1/
1
Pri vragih se v pogon vrača Vidić, medtem ko bodo pri Newcastlu manjkali Ben Arfa, Cabaye in branilca Steven & Ryan Taylor, medtem ko je Tiote na zadnji tekmi prejel peti rumeni karton in ga tudi ni v kadru za nastop na Old Traffordu. Tole bo boksanje srak na Boxing day.

Nogomet - Anglija - Premier

Norwich-Chelsea/2,5/
2
Več kot očitno so kvote postavljene glede na preteklo statistiko. Tole mejo lahko Chelsea z izjemno lucidnim napadom preseže sam, tudi Norwich pa doma nima v navadi ravno postaviti avtobusa pred svoj gol.

Nogomet - Anglija - Premier

Sunderland/+1/-Manch City
1
Nekateri Cityevi igralci so čisto preveč obremenjeni. Na zadnji tekmi pri Readingu se je lepo videli, da so Yaya, Silva in Aguero upehani in le štiri dni kasneje jih čaka težko gostovanje pri igralcih Sunderlanda. Ti so opogumljeni z zmago pri Southamptonu, sicer pa za ocvirk še tale podatek: City je z zadnjih treh premierligaških gostovanj pri črnih mačkah odnesel le točko!

Nogomet - Belgija - 1. liga

Brugge-Kortrijk
1
Modro-črni po pavzi od Evrope igrajo odlično in imajo tri zaporedne zmage ob gol razliki 12-2. Pri Kortrijku se lahko strokovnemu štabu z igralci vred pred današnjim gostovanjem upravičeno tresejo hlače, saj so v seriji petih zaporednih porazov, tako da bi točka pomenila zelo lepo božično darilo. Za bolj pogumne predlagam stavo s hendikepom.

Hokej - Mednarodni - SP-U20

20Latvija/+4/-20Finska
2
Finci že dolgo niso imeli tako obetavne mlade generacije. Letos so si lahko celo privoščili nekatere odlične mladeniče pustiti naj nadaljujejo z igro v domači SM-Liigi, sicer pa veliko pove že dejstvo, da so v pripravljalni tekmi pred tem turnirjem s 3-2 ugnali Kanadčane, ki so poleg Rusov prvi favoriti za zmago. Finci bi tule lahko zadeli od 5 do 8 golov, potem pa bodo morali biti ob igri z igralcem manj maksimalno osredotočeni in hendikep bo zdržal.