Le dan po tem, ko je Real v prvenstvu izgubil proti Malagi (2:3), strateg rdečih vragov Alex Ferguson pa priznal, da se vrnitve svojega nekdanjega varovanca ne bi branil, naj bi željo po prihodu na Old Trafford svojim znancem in nekdanjim soigralcem pri Unitedu izrazil tudi Ronaldo.

A vrnitev najdražjega nogometaša na svetu, ki je v Real prišel za vrtoglavih 80 milijonov funtov, se, kot ugotavljajo pri The Sun, ta hip zdi skoraj neizvedljiva. Ronaldu se pogodba z Realom izteče šele čez dve leti in pol, njegova odkupna klavzula pa znaša kar milijardo evrov.

Čeprav naj bi kraljevi klub Portugalca, ki je na 169 tekmah za Real zabil 170 golov, izpustil za 150 milijonov evrov, pa tudi Ferguson priznava, da tako visokega zneska angleški velikan enostavno ni zmožen plačati.

Tudi če bi pri Unitedu uspeli zbrati denar, pa je prodaja Ronalda le malo verjetna, saj bi se s tem močno zamajal tudi položaj predsednika Reala Florentina Pereza. The Sun ob tem še navaja, da bi se Ronaldo z veseljem pridružil klubu, kjer ga imajo radi kot nikogar drugega, in kjer ni le še ena nogometna zvezda več.