Aleša Zupančič, delavka S kolesom se vozim, ker se premikam na takih razdaljah, da se z avtobusom ne splača voziti, peš pa je že skoraj predaleč. Steze niso v redu očiščene, ko zapade sneg, moram peš ali z avtobusom. Treba je počakati, da se sneg stali oziroma da so glavne steze prevozne.

Miha Jerman, dijak S kolesom se vozim vedno, ker živim blizu centra in tako najhitreje pridem kam, hitreje kot pa z avtobusom. Pa še koristno je, ker se razgibam že zjutraj. Ceste in pločniki so sicer dobro očiščeni, a kolesarske steze ostajajo zanemarjene.

Danica Radešič, delavka S kolesom se vedno vozim v mesto iz Župančičeve jame, zato se mi z avtobusom niti ne splača. Prav tako se nadiham svežega zraka, naredim nekaj zase, težav pa nimam, saj se mi zdijo kolesarske steze v redu očiščene.

Miroslav Majkič, delavec Sicer so kolesarske steze pozimi bolj slabo očiščene, ampak vseeno se odločam za kolesarjenje, ker sem najhitreje na cilju. Poleg tega je kolo bolj priročno, ker mi ni treba iskati parkirnega prostora.