PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - 1.liga

Real Sociedad-Sevilla /dvostranska/
1
Sociedad letos doma briljira. Izgubili so le dve tekmi, ko je na Anoeto prišel Falcao s soigralci in pa proti Espanyolu, ko so imeli precej težav z odsotniostmi ključnih igralcev. Sicer pa 4 zmage in dva remija kar jih ohranja krepko v boju za mesta, ki vodijo v evropska tekmovanja. Sevilla je od letošnjih osmih gostovanj le enkrat domov odšla z zmago.

Nogomet - Španija - 1.liga

Espanyol-Deportivo
1
O Deportivu sem pisal že zadnjič in prav čudi me, kako so uspeli proti Valladolidu do konca zadržati neodločen izid. Espanyol ima danes fantastično priložnost, da se galicijskega kluba otrese in splava iz rdečega območja. Točka na Bernabeu je Aguirrejevim fantom zagotovo dala krila.

Nogomet - Nizozemska - Pokal

Groningen-Ajax /oba gol/
2
Ta stava je na Nizozemskem skoraj "fiks", zlasti pa za taki dve ekipi, kot sta bivši Matavžev klub in Ajax. V pokalu oboji igrajo še bolj odprto, tako da bi stavo lahko mogoče obkljukali že do polčasa. Priporočam, da odigrate posebej stavo na Groningen (gol) in Ajax (gol), ker bo kvota kar precej večja. Namesto 1.40, kolikor dobite za "oba gol", boste dobili 1.51!

Košarka - Španija - 1. liga

Real Madrid-Valencia/160,5/
2
Meja se na prvi pogled zdi visoka, toda Real je najbolj napadalna ekipa lige, Valencia pa prav tako v povprečju dosega prek 80 točk, zato grem tule z "overjem".

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Union Olimpija-Radnički/+5/
2
Radnički v Ljubljani vsekakor ima "šanse", še posebej, če bo Filipovski v igro spet preveč rinil Watersa. Pri gostih bosta zelo motivirana Ćapin in Varda, sreča pa tudi ne more biti vedno na strani zmajev, kot se je to v ponedeljek zgodilo proti Budućnosti. Napeto bo!