Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - Pokal

Inter - Verona
1
Italijanski velikan iz Milana danes prav posebej težkega dela, četudi zadnje čase ne igra optimalno, ne bi smel imeti. Nasproti mu bo namreč stal drugoligaš iz Verone, ki beleži rahel padec forme. Kljub temu na lestvici še vedno zaseda zelo solidno tretje mesto.

Nogomet - Nemčija - Pokal

Augsburg - Bayern (M)
2
Bayern je v prvenstvu v letošnji sezoni nedotakljiv, saj ima pred najbližjim zasledovalcem Bayerjem iz Leverkusna zajetnih devet točk prednosti. Velik favorit je zato tudi v pokalu, kjer ga danes čaka srečanje z Augsburgom. Bavarci so se z njim v prvenstvu pomerili 8. decembra in tekmo dobili z 2:0, podoben razplet pa je za pričakovati tudi tokrat.

Košarka - ZDA - NBA

Dallas - Philadelphia
2
Dallas se po treh napornih gostovanjih v domačo dvorano vrača s prav toliko porazi. Telički so kar dve od treh zadnjih tekem izgubili po podaljšku, kar jim ni vzelo le obilo moči, temveč je bržčas slabo vplivalo tudi na njihovo moralo. Četudi Philadelphia ravno ne navdušuje, je to vsekakor voda na njihov mlin.

Košarka - ZDA - NBA

Brooklyn - Utah
2
Brooklyn velja za zelo solidno moštvo, ki pa je nekoliko padlo v igri, saj se predvsem na domačem parketu v zadnjem času ne znajde najbolje. Povsem drugače je pri Utahu, ki je sicer zadnji dve tekmi izgubil, a pred tem nanizal štiri zaporedne zmage. Med drugim je slavil tudi proti San Antoniu in Los Angeles Lakers, kar dovolj zgovorno priča o kakovosti moštva.

Hokej - Avstrija - EBEL liga

Vienna Capitals - Znojmo
1
Dunajčani v ligi zasedajo prvo mesto, a k njim prihaja nevarni Znojmo, ki je dobil zadnje štiri tekme. Srečanje bi zato znala biti še kako zanimivo, predvsem pa izenačeno. V vlogi favorita bo seveda še vedno moštvo iz avstrijske prestolnice, saj igra na domačem ledu.