PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Am. nogomet - ZDA - NFL

Tennessee-New York Jets/40,5/
1
Jetsi imajo še možnosti za končnixo, Titansi pač ne, a bodo tekmo vseeno vzeli zelo resno. Ker imajo oboji kronične težave z napadom in se s točkami zaključi ponavadi šele vsak tretji poizkus, bi tale vsota morala biti kakšen field goal nižje.

Nogomet - Anglija - Premier

Reading-Arsenal
2 (=več)
Topničarji bodo blamažo iz pokala skušali oprati pri oslabljenemu Readingu, ki tabori pri dnu lestvice. Wenger bo tako kot vselej postavil zelo napadalno različico z Giroudom, Podolskim in Oxlade-Chamberlainom spredaj, tako da bi kakšni dve ali tri žoge v mreži domačih morale končati...tudi Readingu se lahko posreči priti mimo površne Arsenalove obrambe in mislim, da bo tule "over" res še najlepša opcija.

Nogomet - Nemčija - 2. liga

Eintracht (B)-Union Berlin /oba gol/
1
Na zadnjih petih tekmah sta oba kluba vsaj enkrat zadela, zato mi skoraj poravnane kvote tule ne gredo v račun. Če bo Berlinu uspelo zatresti mrežo, je stava že skoraj dobljena, saj je Eintracht v letošnji sezoni doma zadel na vseh devetih tekmah.

Nogomet - Španija - 1.liga

Deportivo-Valladolid
0,2
Nekoč stalni udeleženec Lige prvakov Depor je v obupnem stanju, saj so na zadnjih petih tekmah "napraskali" vsega skupaj točko in prejeli kar 17 (!) golov. Valladolid ima na krilih zelo hitra in kreativna Omarja & Eberta, akcije se začenjajo pri Oscarju, za gole pa skrbi angolski reprezentant Manucho. Pri domačih se v ekipo po poškodbah vračajo Marchena, Ze Castro in Oliveira, toda ne verjamem, da lahko to kaj bistvenega spremni. Za tiste bolj pogumne predlagam stavo na čisto dvojko.

Košarka - Francija - 1.liga

Strasbourg-Le Mans
2
Le Mans je vodilno moštvo prvenstva in je na zadnjih šestih medsebojnih tekmah vselej zmagal (z vsaj sedmimi točkami razlike), kar očitno ni ušlo spletnim stavnicam, ki so goste že postavile za blage favorite. Lep par, zlasti zaradi dejstva, ker ima možnost single stave.