Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

QPR - Fulham
0,2
Obe ekipi ne blestita. QPR je še brez zmage, medtem ko je Fulham pretekli teden le uspel prekiniti slab niz predstav in zmagal. Čeprav domači ne igrajo proti pretirano zahtevnem nasprotniku, vse kaže, da se jim bo zmaga tudi tokrat izmuznila, saj trener Harry Redknapp ne bo mogel računati na prvega zvezdnika, južnokorejskega vezista Park Ji-Sunga.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Schalke - Freiburg
1
Schalke je prvenstvo začel dobro, a ima zadnjih nekaj tednov nemalo težav, saj je nazadnje zmagal pred več kot mesecem dni. Skrajni čas je, da rudarji svojim navijačem postrežejo z zmago, čeprav to proti Freiburgu, ki ga še zdaleč ne gre jemati zlahka, ne bo lahko.

Nogomet - Avstrija - 1.liga

Salzburg - Mattersburg
1
Pri Salzburgu z dosedanjim potekom sezone ne morejo biti pretirano zadovoljni, saj za vodilno Austrio zaostajajo že za sedem točk. Tako velika razlika je nastala na zadnjih treh zelo zahtevnih tekmah, ko so avstrijski prvaki osvojili le dve točki. Danes naj bi imeli le nekoliko lažje delo, saj na obisk prihaja sedmouvrščeni Mattersburg, ki pa se lahko pohvali z dvema zaporednima zmagama.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

MZT Skopje - Krka
1
Slovenski prvaki v ligi Aba ne navdušujejo, saj imajo več porazov kot zmag, posledično pa zasedajo skromno deseto mesto. Čeprav imajo Makedonci le zmago več, pa so na tekmi zagotovo v vlogi favorita, saj lahko računajo na močno podporo svojih navijačev.