PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Biatlon - Pokljuka - Šprint (Ž)

Palka K.-Gregorin T.
2
Od Teje danes pričakujem udarno streljanje & tek, še posebej zaradi izjemnega včerajšnjega nastopa Jakova Faka, ki je spodbodel vse člane reprezentante. Naši so tukaj preživeli pol poletja in imeli pred tekmami tudi ekskluzivno pravico do treninga na Pokljuki, zato mi je tale duel s povprečno Poljakinjo vse prej kot resen.

Biatlon - Pokljuka - Šprint (Ž)

Solemdal S.-Gossner M.
1
Gossnerjeva se zanaša predvsem na tek, saj je prej nastopala v smučarskem teku, a na dolgi rok se to težko obnese. Na strelišču skoraj vedno pusti vsaj eno tarčo črne barve, medtem ko je bila Norvežanka na prvih letošnjih tekmah v sprintu zelo dobra in obakrat pred tekmico. Priporočam srednji vložek, če se Nemki slučajno posreči streljanje.

Košarka - Avstralia - 1.liga

Wollongong Hawk-Perth Wildcats
1
Igralci Wollongonga so doma še neporaženi in jim bo po dveh izgubljenih tekmah v gosteh tale obisk domače dvorane prišel še kako prav. Pri divjih mačkah bi se kar precej utegnila poznati odsotno krilo Robbins in branilec Knight.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Bayern (M)-Gladbach/oba gol/
1 (=da)
Z zmago bi si Bavarci zagotovili naslov jesenskega prvaka, toda proti Gladbachu bo težko. Gostje so v odlični formi in so zadeli na zadnjih desetih tekmah, zato se mi tale kvota že iz stališča statistike zdi nedopustna. 

Hokej - Mednarodni - Arosa Challenge

Švica-Belorusija
1
Švicarji domačini in z ekipo, ki je sestavljena iz najboljših igralcev NLA lige, medtem ko bo pri Belorusih manjkalo nekaj reprezentantov, ki si kruh služijo v KHL ligi. Kvota je že od včeraj v padcu. Če ste dobili 1.75, potem ste bili še dovolj hitri.