PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Sunderland-Reading/2,5/
1
Obe ekipi sta na mestih, ki po koncu prvenstva vodita navzdol in zato pričakujem zelo previdno igro. Kar se tiče odsotnosti, so malce na slabšem domači, pri katerih manjkajo "možgani" ekipe Fletcher, zato bi se ob odločitvi na zmagovalca raje odločil za goste.

Nogomet - Anglija - Carling pokal

Norwich-Aston Villa
1
Poleg domačega terena, imajo kanarčki tudi prednost, ker bodo nastopili v najmočnejši postavi, medtem ko pri klubu z Birminghama manjkajo N'Zogbia, Bennett (oba koleno) ter Vlaar (stegenska mišica. Norwich ima na zadnjih šetih tekmah v Premier League "score" 3-2-0, vključno z zmago nad Manchester Unitedom in logično razmišljanje me sili, da tule močneje podmažem stavo na tip 1.

Nogomet - Italija - Pokal

Roma-Atalanta/+1/
1

Na Olimpico bo pritekla precej drugačna ekipa, kot tista, ki je v soboto s 4:2 ugnala Fiorentino. Po navedbah italijanskih kolegov naj bi od standardnih začeli le Steklenburg, Burdisso, Osvaldo in De Rossi, toda nič ne de - saj ima volkulja tudi na klopi nekaj izjemno talentiranih fantov. Rošade, do katerih bo zagotovo prišlo, se tako utegnejo bolj poznati gostom, ki so že napovedali odsotnost petih ključnih nogometašev.

Rokomet - Mednarodni - EP v Srbiji (Ž)

Madžarska (ž)-Romunija (ž)
2
Tekma bo verjetno bolj podobna rokoborbi, saj ne gre samo za regijski derbi, ampak verjetno kar za odločitev o potnicah v izločilne boje. Če bi Športna Loterija pohitela z vsoto golov, bi se skoraj gotovo odločil za kakršen koli "under", tako pa je moja izbira Romunija, ki je od zadnjih štirih tekem dobila tri, poleg tega pa verjamem, da se bo Madžarkam krepko poznala odsotnost kaznovane jezikavke Zsuzsane Tomori.

Hokej - Avstrija - EBEL liga

Vienna Capitals-Salzburg
0,2
Capitalsi že pojutrišnjem igrajo mednarodni Evropski pokal in le zakaj bi se nocoj pretirano naprezali. Njihov položaj v EBEL ligi je prvo mesto in tale poraz se jim res ne bi poznal. Verjamem, da bodo domači spočili prva dva napada, kar bo bikom iz Salzburga ponudilo lepo priložnost za točke.