Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Manch City - Manch Utd
0
Če je Manchester City v ligi prvakov nastopil obupno in je že izpadel iz tekmovanja, mu gre v prvenstvu bistveno bolje. Trenutno je na drugem mestu, za vodilnim mestnim tekmecem Unitedom pa zaostaja za tri točke. Trener Cityja Roberto Mancini težav s poškodovanimi igralci nima, česar pa ne moremo trditi za rdeče vrage, saj zaradi poškodbe ne bosta morala nastopiti odlična Šindži Kagava in Nemanja Vidić.

Nogomet - Španija – 1.liga

Betis - Barcelona
2
Čeprav je Lionel Messi vse Barcelonine navijače v sredo proti Benfici dodobra prestrašil, se je izkazalo, da njegova poškodba kolena le ni tako resna. Danes naj bi zato že nastopil in skušal svoji ekipi priboriti nove tri točke. Gostovanja pri Betisu Katalonci vsekakor ne smejo vzeti zlahka, saj so nogometaši iz Seville z remijem proti Realu dokazali, da se lahko kosajo tudi z največjimi.

Nogomet - Rusija - 1.liga

CSKA Moskva - Mordovia
1
Vodilno moštvo ruskega prvenstva CSKA iz Moskve danes prezahtevnega dela ne bi smelo imeti. Nasprtoti mu bo stala Mordovia, ki je v dosedanjih osemnajstih prvenstvenih krogih zmagala le dvakrat, trikrat pa ji je uspelo še remizirati. Zato seveda ne preseneča, da so gostje prikovani na dno lestvice.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Cibona - Cedevita
2
Cedevita ima zelo močno moštvo, zato so lahko njihovi navijači upravičeno razočarani, ker tako v ligi ABA kot v evroligi ne igra dobro. Kljub temu se lahko na mestnem derbiju proti Ciboni nadeja zmage, saj je slednja ta hip v vse prej kot dobri formi. Posledica tega so trije zaporedni porazi in predzadnje mesto na lestvici.

Skoki - Soči - HS106

Hvala J. - Prevc P.
1
Tako Hvala kot Prevc zadnji čas skačeta solidno, rezultat tega pa je tudi uvrstitev obeh med petnajsterico nazadnji tekmi. V nekoliko boljši formi je vseeno 19-letni Hvala, ki je z odličnim prvim skokom v Kuusamu dokazal, da se je zmožen kosati tudi z najboljšimi. Da ga le ne bi izdali živci tudi tokrat.