PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Klubsko SP

Ulsan-CF Monterrey
2
Ne vem zakaj tako poravnane kvote, glede na to, da Monterrey resno računa na lovoriko, Ulsan pa pač išče svoj koščel sreče pod soncem. Mehičani imajo res mogočno ekipo, ki je resni kandidar za naslov, Korejci se pa "šlepajo" - to je dejstvo... že do polčasa bi morala nastati razlika!

Nogomet - Anglija - Premier

Arsenal-WBA/2,5/
2
Arsenal doma vedno napade na vso silo in ker ima precej površno obrambo, potem tudi prejme kakšen gol. Verjamem, da lahko WBA vsaj enkrat zadane, topničarji pa so zmožni zabiti bodisi nič, bodisi 5 golov, torej obstaja precejšnja verjetnost za "over".

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Augsburg/+1/-Bayern (M)
2
Na bavarskem derbiju je zmagovalec praktično znan že vnaprej, saj bo Augsbug 90 minut težko dohajal Bayernove zvezdnike. Domači so v 15-tih tekmah zabili le 11 golov, igralci Bayerna pa so mrežo našli na čisto vsaki tekmi od aprila dalje in v povprečju na tekmo proti okvirju vrat sprožijo kar 15-krat. Dobra stava je tudi ta, da Augsburg danes ne zadane.

Nogomet - Turčija - 1.liga

Kasimpasa-Genclerbirligi
1,0
Pri Kasimpaši se je vse drastično spremenilo po prihodu trenerja Šote Arveladze. Nekdanji igralec Ajaxa je prisluhnil ekipi, na igrišče začel postavljati res tiste najboljše igralce in z napadalno usmerjeno igro je ta carigrajski klub postal hit letošnjega prvenstva. Danes jim v goste prihaja brez porumenelega Petrovića in poškodovanih Kurtulusa ter Ehiosuna.

Biatlon - Hochfilzen - 12,5km Zasledovalno (M)

Ustyugov E.-Shipulin A.
1
UStyugov štarta kot peti, Šipulin pa šele 17., tako da bo klub le 16-sekundni razliki med njunima štartoma od enega do drugega Rusa nastala precejšnja gneča. Sem je potrebno všteti še dejstvo, da je Uttyugov kot vojak izjemno natančen na strelišču in če bo danes umiril roko, ga bo kolega iz reprezentance težko ujel.