PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Evropska liga

Napoli - PSV Eindhoven
0

Ker se je Napoli že uvrstil v naslednji krog tekmovanja, PSV pa možnosti za napredovanje več nima, ekipi najverjetneje ne bosta nastopili z najmočnejšimi postavami. Tekma bo zato predvsem prestižnega pomena, predvsem pa veliko bolj izenačena, kot če bi moštvi nastopili v najmočnejši postavi.

Nogomet - Evropska liga

Tottenham - Panathinaikos
1

Srečanje bo zelo pomembno, saj bo odločalo o napredovanju v naslednji del tekmovanja. Panathinaikos potrebuje zmago, medtem ko Tottenhamu zadostuje že remi. Angleži so prav gotovo veliki favoriti, saj nimajo le boljših nogometašev, temveč so tudi v dobri formi. Varovanci Andresa Villas-Boasa se namreč lahko pohvalijo s tremi zaporednimi zmagami.

Nogomet - Evropska liga

Maribor - Lazio
1

Ker si je Lazio že prislužil napredovanje, trener Rimljanov Vladimir Petković v ogenj ne bo poslal vseh svojih adutov. To je seveda izvrstna priložnost, da se slovenski prvaki, ki so v evropski ligi nastopali zelo dobro, pred domačimi gledalci od Evrope poslovijo s pozitivnim izidom.

Nogomet - Evropska liga

Inter - Neftči
1

Inter si je že pred časom zagotovil napredovanje, zato bo srečanje priložnost predvsem za rezerviste italijanskega kluba. Prva tekma v Bakuju se je končala s prepričljivo zmago črno-modrih s 3:1, pretirano velikih težav pa ne bi smeli imeti niti nocoj.

Košarka - NBA

Miami - New York
1

Obeta se izjemna tekma, saj gre za eni izmed najboljših ekip v letošnji sezoni. Moštvi sta se pomerili pred slabim mesecem dni, veliko boljši pa so bili kratkohlačniki, saj so prvake razbili za kar 20 točk. Ogromnega pomena bo nocoj predvsem razpoloženost in motiviranost zvezdnikov obeh moštev, v rahli prednosti pa je vseeno Miami, ki je kljub porazu na zadnji tekmi proti Washingtonu na zadnjih srečanjih kazal bolj konstantno formo.