PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Shakhtar-Juventus/oba gol/
tip 1 (=da)
Moštvi bosta pod drobnogledom, saj jih lahko ob pretirani nezainteresiranosti za gole tako UEFA, kot vodstvo Chelsea postrani gleda. Remi je še kar realen scenarij, toda ne verjamem, da bosta mreži mirovali.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Celtic-Spartak Moskva
1/1

Spartak je v Glasgow prišel le opravit dolžnost, da se lahko končno osredotoči na domače prvenstvo. Celtic je letos doma ugnal Barco, pa da ne bi Moskovčanov?! V naelektreni atmosferi Celtic Parka so zeleno-beli zmožni delati čudeže in verjamem, da bodo že do polčasa v rezultatski prednosti.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Barcelona-Benfica/+1/
2
No ja...ne vem, zakaj ne bi Benfica v Kataloniji prišla vsaj do točke? Kluba imata dolgoletno tradicijo sodelovanja, domači bodo nastopili s krepko spremenjeno zasedbo, pa še motivacija je krepko na strani gostov, ki bodo verjetno potrebovali zmago, saj je težko verjeti, da bi odpisani Spartak na Škotskem zbral za točko.

Rokomet - Slovenija - 1.liga

Sevnica/+16/-Celje PL
1
Tole bo pa rahlo pretiravanje. Ok, Celje je klub evropskega kalibra z izjemnimi mladimi posamezniki, toda tudi njim se gre v prvi vrsti za dve točki, ne pa da nasprotnika "pohodijo". Zmaga pivovarjev bo kajpak suverena, a tale hendikep je za kakšne tri gole previsoko, saj Sevničani doma igrajo precej bolje.

Odbojka - Mednarodni - Liga prvakov

ACH Volley Bled-Macerata
2
Italijani so ob prihodu v Ljubljano nerodno izustili, da si prihajajo zagotovit prvo mesto in ker bi jim slednje prinesla že točka, torej poraz z 2:3, so stavnice dogodek paranoično začele umikati iz ponudbe oziroma spuščati kvoto na ACH. Sedaj se pa vsi skupaj lepo umiritmo, dvakrat vdihnimo in izdihnimo ter na stvar poglejmo realno: Macerata je večkratni italijanski prvak, ki po imenih spada v sam evropski klubski vrh in je k nam prišel v delno spremenjeni postavi, ki se prav gotovo ne bo samo rekreirala. Kvota @2.30? Hvala lepa, vzamem z veseljem.