PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Liga prvakov

Borussia (D)-Manch City (oba data gol?)
1 (=da)

Borussia si lahko privošči, da spočije nekaj igralcev, saj ima v roki prvo mesto v skupini D, kljub temu pa se v Dortmundu prav gotovo obeta nova atraktivna tekma, kjer priložnosti na obeh straneh ne bo manjkalo. Obe ekipi znata igrati napadalno, Angleži pa so v to pravzaprav tokrat prisiljeni, saj potrebujejo vsaj točko, če ne želijo že danes končati evropske poti. Na prvi tekmi v Manchestru je bilo ogromno priložnosti za gole, a se je končalo z 1:1, toda na vseh ostalih tekmah v skupini sta moštvi igrali tekme z vsaj 3 goli. Ob velikem potencialu vseh napadalcev obeh ekip gledalcem tokrat skoraj zagotovo ne bo dolgčas. (8/10)

Nogomet - Liga prvakov

Real Madrid - Ajax
1

Real si je sicer že zagotovil napredovanje in Mourinho bo na igrišče verjetno poslal kakšnega rezervista, a če vemo, da so med njimi igralci, kot so Kaka, Modrić in Higuain, ne gre dvomiti, da bo tudi tokrat na Bernabeuu igra potekala večinoma na polovici Ajaxa. Nizozemci se s Cityjem borijo za tretje mesto, ki še vodi v končnico evropske lige, zato verjetno v Madrid ne prihajajo z belo zastavo, toda po ligaškem derbiju s PSVjem, bodo le stežka zbrali dovolj moči, da presenetijo kraljevi klub. (6/10)

Hokej - Nemčija - DEL liga

Hamburg - Düsseldorf Metro Stars
1

Hamburg je v dokaj dobri formi. Na zadnjih šestih tekmah je štirikrat zmagal, poraza pa doživel proti moštvoma z vrha lestvice – Mannheimu in Krefeldu. Düsseldorf je na dosedanjih 24 tekmah prikazal skromne predstave in zmagal le štirikrat, na zadnjih šestih tekmah pa je petkrat izgubil. Vse kaže na zmago domačih, ki se borijo za sam vrh lestvice, medtem ko so gosti prikovani k dnu. (7/10)

Košarka – NBA

Memphis – Phoenix
1

Košarkarji Phoenixa končujejo gostujočo turnejo, na kateri niso bili ravno najbolj uspešni. Na petih gostovanjih so v zadnjem tednu dni uspeli premagati le Cleveland, v Philadelphii, Detroitu, Torontu in nazadnje v New Yorku pa bili večinoma daleč od uspeha. Prevetrena zasedba sonc očitno še ni dovolj uigrana, zato jo tudi pri letos odličnem moštvu Memphisa najbrž čaka misija nemogoče. Grizliji so nazadnje po podaljšku klonili v San Antoniu, kar je bil ob 12 zmagah šele njihov tretji poraz. Proti Phoenixu se bodo prav gotovo želel vrniti na zmagovito pot. (8/10)