V zadnjem jesenskem krogu so zmago dosegle le še Domžale, kajti preostale tekme so se končale brez zmagovalca. Domžalčani so bili v Kidričevem suvereni, a ker v prvem polčasu niso izkoristili priložnosti, so morali na prvi zadetek počakati do 51. minute. Nato je vse steklo po njihovih načrtih, kajti zabili so še tri gole, dobili pa enega.

Gorica je bila znova neugoden tekmec za Olimpijo. V prvem polčasu so severni Primorci povsem umirili Olimpijo, ki je v drugem zaigrala bolje. Povedla je z 2:1 in imela priložnosti za povišanje vodstva. Ni jih izkoristila, na drugi strani pa je Gorica iz edinega resnejšega napada v drugem polčasu izenačila na 2:2. Izenačenje je bilo delo Matije Široka, ki je s preigravanjem in natančnim strelom izklesal mojstrovino.

Da gorenjska trma ne pozna meja, so nogometaši Triglava pokazali v Kopru. Znova so jo zagodli Primorcem. Tokrat je bil z golom za 1:1 v 91. minuti v glavni vlogi Anže Jelar. Enak izid je bil na štajersko-šaleškem derbiju. Celjani tako še vedno čakajo na zmago na domačem igrišču (od osmega kroga) in na lokalnem derbiju (od marca lanskega leta). aro