PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Newcastle - Wigan
1

Newcastle se je znašel v krizi in že nekaj tednov ni okusil slasti zmage. Slabi rezultati so ga na lestvici premier lige potisnili v nevarno bližino mestom, ki vodijo v nižjo ligo. OD črno-belih nihče ne pričakuje boja za obstanek, zato je le vprašanje časa, kdaj se bodo z nekaj zmagami vrnili v varno sredino lestvice. Prvo priložnost bodo srake imele že danes, ko gostijo Wigan, ki nikakor ne sodi med nepremagljive tekmece, tudi njegova forma (3 porazi na zadnjih 4 tekmah) pa ni blesteča. Domačim teče voda v grlo, zato bodo storili vse, da danes pridejo do treh točk. (6/10)

Nogomet - Španija - 1.liga

Sevilla - Valladolid
1

Sevilla je pred tednom doživela boleč poraz v Madridu, ko jo je Atletico premagal kar s 4:0. Sledila je tekma v pokalu, kjer je Sevilla pokazala boljšo igro in v gosteh s 3:0 ugnala Espanyol. Ta zmaga jim bo gotovo pomagala pozabiti na nedavni polom in jim dala dovolj samozavesti, da se bodo danes proti Valladolidu odločno podali v boj za zmago. Sevilla na svojem igrišču letos igra precej bolje kot v gosteh, zato je tudi tokrat v vlogi favorita proti povprečnemu Valladolidu, ki se na lestvici nahaja poleg nje. (6/10)

Košarka - Italija - 1.liga

Siena - Avellino
1

Siena je po neprepričljivem uvodu v sezono vendarle našla pravo formo in se vrnila na zmagovito pot. 6 zaporednih zmag, tudi tri v evroligi, pričajo o tem, da so slabi časi mimo, Siena pa juriša nazaj na vrh lestvice italijanskega prvenstva. Avellino letos še ni dobil tekme v gosteh, v italijanski ligi pa je izgubil 6 od 9 tekem. Če bi se njihova statistika izboljšala proti vroči Sieni, bi bilo to veliko presenečenje. (8/10)

Hokej - Finska - SM-Liga

Jokerit - Pelicans
1

Jokerit je v dosedanjem delu sezone pokazal dobre igre in se bori za vrh lestvice, Pelicans pa preživlja težke čase, saj je z le 6 zmagami v 28 krogih predzadnji. Če bo Jokerit danes doma zmagal, se bo zavihtel an prvo mesto, razglašeni pelikani pa ga bodo na tej poti le stežka ustavili. (7/10)