Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 1.liga

Ajaccio - St.Etienne
2
Ajaccio je v vse prej kot dobri formi, saj je na zadnjih sedmih tekmah vknjižil le eno zmago. Moštvo posledično na lestvici zaseda skromno 16. mesto. St. Etienne je na drugi strani na odličnem četrtem mestu, v torek pa je v pokalu izločil močni PSG. Gosti bodo tudi zato drevi v vlogi favorita.

Nogomet - Italija - 1.liga

Catania - Milan
0
Milan je po slabem uvodu v sezono navijače razveselil z dvema zaporednima zmagama, še posebej sladka pa je bila zadnja proti vodilnem Juventusu. Morala v slačilnici je zato pri rdeče-črnih zagotovo precej višja, osvojene tri točke pa so poskrbele tudi za dvig samozavesti. Vseeno Milančanom proti Catanii ne bo lahko, saj je slednja v letošnji sezoni pred domačimi gledalci vse tri točke oddala le stari dami.

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Dinamo ZG - Lokomotiva ZG
1
Čeprav je Dinamo na zadnji tekmi proti Zagrebu izgubil, dostojnega tekmeca v prvenstvu tudi v letošnji sezoni nima. Hrvaški prvak ima pred drugouvrščeno Rijeko osem točk prednosti, zmago pa si obeta tudi proti Lokomotivi. Slednja je premoč mestnemu tekmecu morala priznati že v začetku septembra, ko je bila na svojem stadionu poražena z 1:3.

Hokej - Avstrija - EBEL liga

Vienna Capitals - Olimpija
1
Olimpija na zadnjih tekmah ne blesti, a navijači se lahko tolažijo z dejstvom, da zmajem igra v letošnji sezoni veliko lažje steče v gosteh, ter da so nazadnje na Dunaju slavili s 3:2. A vendarle so možnosti ljubljanske ekipe, da iz avstrijske prestolnice odnese celo kožo, sila majhne.