Kot poudarja portal, zimski turistični centri ponujajo vse več aktivnosti tudi za tiste, ki ne smučajo.

Julijske Alpe so po njihovem mnenju odlična smučarska destinacija, ki ponuja veliko možnosti za tiste, ki bi želeli zgolj uživati v neokrnjeni naravi. Obiskovalcem Kranjske Gore je poleg smučanja na voljo tudi nočno sankanje in pohodništvo.

V opisu Kranjske Gore se avtorji zatekajo tudi k lepotam Bleda. Zapisali so, da so mnogi že videli fotografije majhnega otoka s cerkvijo sredi Blejskega jezera, vendar pa le malo ljudi pozna Slovenijo.

Čeprav bi morda najprej pomislili, da gre za otoček v Avstriji ali Nemčiji, pa gre pravzaprav za severni del Slovenije, piše na seznamu, ki ga je povzela tiskovna agencija Reuters.

Ob tem portal priporoča obisk Triglavskega narodnega parka, sprehod okoli Bohinjskega jezera, ogled Ljubljane in obisk Ljubljanskega gradu.

Na seznamu 10 najboljših zimskih destinacij so se poleg Kranjske Gore tudi naslednji kraji: Jackson Hole v ameriški zvezni državi Wyoming, švicarski Verbier, avstrijski Kitzbühel, Queenstown v Novi Zelandiji, italijanska Cortina d'Ampezzo, francoski Chamonix, Taos v ameriški zvezni državi Nova Mehika, Bariloche v Argentini in Mont Tremblant v kanadskem Quebecu.