PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Am. nogomet - ZDA - NFL

Atlanta-New Orleans/+3,5/
1
Mislim, da so po nedeljskem porazu Saintsov doma proti 49som po zlu splavale še zadnje šanse, da New Orleans pride v končnico. Brees kot da letos ne zna več metati žoge, Graham prav tako ni na lanskoletni ravni, išče se primeren začetni tekač, obramba je dezorientirana. Obisk pri najboljši ekipi konference ne obeta nič dobrega, saj so pri domačih zdravi vsi ključni igralci.

Nogomet - Španija - Pokal

Celta Vigo-Almeria/+1/
2
Za Celto bo tole druga tekma v treh dneh, potem pa jih konec tedna čaka še težek prvenstveni obračun z Levantejem, tako da bo trener Herrera danes skoraj zagotovo odpočil nekaj standardnih. Po porazu z 0-2 v Almeriji bo napredovanje zelo težko dosegljivo.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Panathinaiko-Union Olimpi/+13/
1
Zmaji gredo v Atene praktično z belo zastavo, saj je močno pod vprašajem nastop Pagea. Teoretične šanse za uvrstitev med 16 sicer še obstajajo, a kaj, ko tudi Grki nocoj nujno potrebujejo zmago.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Cedevita-Efes Pilsen
2
V trenerske sposobnosti Ace Petrovića nikoli nisem imel prav velikega zaupanja, zato ne verjamem, da bo imela Cedevita po odhodu našega selektorja kaj več rezultatskih uspehov. V Turčiji je bilo +19 za Efes, z današnjo zmago pa bi si gostje dokončno zagotovili uvrstitev v nadaljnje tekmovanje. Kvota v rahlem padcu, tako da predlagam čim hitrejše vplačilo.

Rokomet - Mednarodni - Kvalifikacije za SP (Ž)

Avstrija (ž)-Slovenija (ž)
1
Tole nobena stavnica nima več višje, kot pri 1.55 in ne vem kaj "naši" vedo, česar jaz ne. Avstrijke so za turnir na Nizozemskem sestavile spoštovanja vredno ekipo, v kateri bo zaradi okužbe manjkala le Karla Ivancok. Našim dekletom moram žal napovedati tesen poraz. Update: Slovenija brez Maje Zrnec.