PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Am. nogomet - ZDA - NFL

Philadelphia-Carolina
1
Eagles niso ekipa, za katero sem jih pred sezono imel. Trener Reid je tik pred "odstrelom", Vick ne daje pol toliko, kolikor ga plačujejo, obramba je patetična. Nocoj bi jim le nekako moralo uspeti, saj so Panthersi v še večji krizi - zadnjič so proti Tampi denimo izgubili tekmo, ki jo je praktično nemogoče izgubiti (2 minuti pred koncem vodili za osem!). Ker je postseason za oboje le pobožna želja, bo tekma malo bolj "indijanska" in bodo posledično doseženih tudi veliko točk.

Hokej - Rusija - KHL

Dinamo Moskv-Atlant Moscow/+1/
1
Pri zvezdnikov polni zasedbi Dinama bodo danes lovili še četrto zaporedno zmago, tretjo domačo. S SKA Petersburgom tekmujejo za prvo mesto v diviziji in glede na to, da bodo danes palice prekrižali z najslabšo ekipo konference, bi morala biti tekma odločena že pred zadnjo tretjino. Ekipi sta se letos pomerili 20. oktobra, ko je pri Atlantu s 4:1 slavil Dinamo.

Košarka - Francija - 1.liga

Le Mans-Elan Chalon/147,5/
2
Res mi ni jasno, kje so postavljalci našli tole mejo. Obe ekipi sta zelo napadalno usmerjeni, na zadnjih štirih medsebojnih tekmah pa je bila vsota 147 košev vsakič presežena.

Nogomet - Rusija - 1.liga

Amkar Perm-Anži Mach.
2
Vse spletne stavnice so že včeraj kvote na goste oklestile tja pod 1.50, saj je Anži precej bolj kvalitetna zasedba, ki tokrat v Perm prihaja v popolni postavi. V lovu za vodilnim CSKA-jem bi jim tri točke proti povprečnemu Amkarju seveda prišle še kako prav. Čestitam, če ste še ujeli prvotnih 1.55 na Anži.

Nogomet - Ukrajina - Premier

Dnipro-Metalurg Z/+1/
1
Iz Dnipropetrovska je letos vseh osem obiskovalcev moralo oditi praznih rok, nič boljšega pa se ne obeta najslabši ekipi lige iz Zaporoža. Na zadnjih štirih tekmah niso zabili niti enega gola, dobili pa so jih 15, tako da bo danes že minimalen poraz uspeh. Realno tole Dnipro dobi z razliko treh golov.