Igralci ACH Volleyja v srednjeevropski ligi ne izgubljajo moči s potovanji. Tokrat so še svojo šesto tekmo igrali v domači dvorani Tivoli, njihov tekmec je bil madžarski Fino Kaposvar, ki je doslej v tem tekmovanju kot edini neslovenski klub že gostil Ljubljančane. V Kaposvaru je bilo 3:0, z istim rezultatom pa so Slovenci po pričakovanjih dobili tudi drugo tekmo.

Domači trener Luka Slabe je za razliko od zadnje tekme v ligi prvakov spremenil praktično vso ekipo. Namesto Uroša Kovačevića in Andreja Flajsa sta na mestih sprejemalca priložnost dobila Jan Klobučar in Jason Jablonsky, namesto Borislava Petrovića na mesu blokerja Matej Vidič, korektor je bil Mory Sidibe, igro pa je organiziral Carlos Moreno. Tekme domači sicer niso začeli najbolj zbrano, gosti so povedli s 4:1, a so bile stvari hitro na svojem mestu. ACH je vodil že pri izidu 7:6, prvo občutnejšo prednost pa si je priboril pred drugim tehničnim odmorom, nanj so igralci odšli z izidom 16:12. Da bodo Slovenci dobili prvi niz, je bilo bolj ali manj jasno, ko je točko za 21:13 prispeval Klobučar.

Tudi v drugem nizu je domača vrsta potrebovala nekaj časa, da je ujela ritem. Do prvega tehničnega odmora so gostje še držali korak, a nato se je ponovila zgodba iz prvega niza. Ob drugem tehničnem odmoru je bilo že 16:11, visokega zaostanka pa Madžari kljub nekoliko ležernejši igri tekmecev ob koncu niso bili zmožni izničiti.

Če so v prvih dveh nizih gostitelji imeli nekaj težav na začetku, pa to ne velja za tretjega. V njem so po asu Sidibeja že ob prvem tehničnem odmoru vodili z 8:4, gledalci so pričakovali, da je odpora gostov konec. A so ti vzpostavili ravnotežje, prišli do izida 13:14, to pa je bilo od njih praktično vse, saj je drugi del niz spet popolnoma pripadel slovenskim prvakom, ki so tako v osmi tekmi tega tekmovanja še osmič zmagali.