PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Manch Utd - QPR
1
United bo po dveh porazih zmago skušal doseči proti zadnjeuvrščenemu moštvu lige. QPR je še brez zmage, slabi rezultati pa so včeraj s trenerskega stolčka odnesli Marka Hughesa. Rdeči vragi so zato v veliki vlogi favorita, njihovi navijači pa povsem upravičeno zahtevajo zmago.


Nogomet - Nemčija - 1. liga

Schalke - Eintracht (F)
1
Pri rudarjih v teh dneh vlada prešerno razpoloženje, saj se jim je uspelo uvrstiti v naslednji krog lige prvakov, za povrh pa v prvenstvu zasedajo odlično drugo mesto. A za vrat jim diha prav Eintracht, ki ima enako število točk. Schalkeju zato danes zagotovo ne bo lahko in bo moral za vse tri točke na igrišču garati vseh 90 minut.

Nogomet - Španija - 1.liga

Betis - Real (M)
2
Po sredinem obračunu v Manchestru proti Cityju Real čaka še sila neugodno gostovanje pri Betisu. Utrujenost je pri galaktikih gotovo še vedno prisotna, a ta hip se zdi, da ekipa Joseja Mourinha enostavno ne more izgubiti. Na roke jim gre tudi nekoliko slabša forma Betisa, ki je na zadnjih dveh prvenstvenih srečanjih ostal brez točk.

Nogomet - Turčija - 1.liga

Elazigspor - Galatasaray
2
Galatasaray, ki je vodilno moštvo turškega prvenstva, bo gostovalo pri zadnjeuvrščenem Elazigsporu. Galatasarayjevi nogometaši so vsekakor v vlogi favorita in bi moralo zmagati, če jim le rajanje po zmagi proti Manchester Unitedu ni vzelo preveč moči.

Rokomet - Mednarodni - Liga prvakov

Gorenje - Chambery
1
Velenjčani so kljub virusu, ki je napadel njihovo slačilnico, pretekli teden v gosteh zlahka odpravili Chambery. Ta je v skupini C še brez osvojene točke in zaseda zadnje mesto. V domači dvorani bi morali imeti rokometaši Gorenja še nekoliko lažje delo kot v Franciji.