PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni mladi - Kvalifikacije za EP U19

19Ciper-19Finska
2
Kvota je na spletu nekoliko v padcu, kar je tudi logično, saj imajo Finci izjemno kakovostno zasedbo, ki je predvčerajšnjim odčitala lekcijo Črnogorcem. Proti domačinom bo naloga težja, a ta ekipa ima v svojih vrstah same nogometaše, ki so že člani finske lige, poveljnik pa je vezist Glen Kamara, ki so ga že opazili skavti Arsenala in ga zvabili v London.

Nogomet - Mednarodni mladi - Kvalifikacije za EP U19

19Črna Gora-19Danska/1.GOL/
2 (=ne)
Fantastična kvota, saj so Danci na prvi tekmi prejeli gol iz enajstmetrovke in to še proti domačinom, za katere pa vemo, da jim sodniki ponavadi malo pogledajo skozi prste. Skandinavski nogomet od nekdaj bazira na močnih in visokih branilcih, tukaj pa gre še za majhno odstopanje v kakovosti obeh moštev.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Fortuna Dusseldor-Hamburger SV
0,2
Fortuna se je po solidnem začetku sezone žal izpela. Napad je postal mlačen, obramba pa dela preveč napak in verjetno bodo v Düsseldorfu na koncu morali biti kar zadovoljni, če se ohranijo med prvoligaško druščino. Hamburg cilja na vrh lestvice, za to pa bo počasi potrebno dosegati tri točke v seriji, še posebaj na takih tekmah proti nižjekategornikom. Dvomim, da lahko domači tule dosežejo kaj več kot remi.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Cantu-Panathinaikos
1
Za Cantu je to tekma, ki jo morajo nujno dobiti, če želijo med 16, Panathinaikosu pa poraz ne bi bil ravno katastrofa. V Italijo so Grki odpodovali brez Sofoklisa Schortsanitisa, Andya Panka in Gaiosa Skordilisa, vprašljiv pa je celo Roko-Leni Ukić. Vzemite čim prej, da ne bo potem jamranja, da je kvota 1.65 brezvezna.

Nogomet - Nizozemska - 2.liga

Den Bosch-Telstar
1
Ne morete zgrešiti s smiselnostjo stave, če v tej ligi položite denar na "over" ali pa, da oba zadaneta, sicer pa se mi od potencialnih zmagovalcev tega kroga še najbolj dopade Den Bosch. Klub, ki ves čas potuje iz prve lige v drugo in nazaj, je v tej drugi periodi na šestem mestu, a le tri točke za vodilno Sparto. Tokrat se bodo pomerili s povprečnim Telstarjem, ki je v gosteh do zdaj zabeležil zmago, remi in štiri poraze. Zmaga modro-belih je tako še najbolj logičen razplet. Ne pozabimo, da je Den Bosch letos v pokalu že šokiral Twente.