Trener slovenskega prvaka Luka Slabe je napovedoval, da bo za povratno tekmo pripravil drugačno taktiko. Da je mislil resno, je potrdila že začetna postava, ki je bila v primerjavi s prejšnjim tednom spremenjena. Sprejemalca sta ostala Uroš Kovačević in Andrej Flajs, blokerja sta bila Milan Rašić in Borislav Petrovič, drug pa je bil korektor, saj je namesto Moryja Sidibeja zaigral Alen Šket. Kljub menjavi na mestu prvega napadalca je podajalec ostal Gregor Ropret in ne Carlos Moreno, ki se sicer bolje ujame s Šketom. Drugačen je bil tudi libero, saj v prvi postavi namesto Danyja Lewisa tokrat začel Aleš Fabjan.

ACH Volley je tudi povratno tekmo odprl v enakem slogu kot v Stožicah, saj je hitro prevzel pobudo. Dobro je deloval sprejem, posledično je bil učinkovit tudi napad, začetno vodstvo z 8:1 pa je bilo dovolj velika prednost, da je ACH dobil prvi niz. Lennik ni našel rešitve za novega korektorja Šketa, ki ga bržčas ni pričakoval v prvi postavi. Trend se je nadaljeval vse do konca dvoboja, saj je ACH pred maloštevilni gledalci pripeljal dolgočasno tekmo do konca brez vseh težav.

Skupina D, 4. krog, drug izid: Macerata – Unterhaching 3:0 (23, 15, 20), vrstni red: Macerata 12, ACH Volley 7, Unterhaching 5, Lennik 0. vra