PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Manch City - Real (M)
2
Manchester City je do sedaj v skupini zbral vsega dve točki. Čeprav je trener angleških prvakov Roberto Mancini že po remiju z Ajaxom dejal, da so se od lige prvakov praktično že poslovili, možnosti za napredovanje še niso izgubili. City mora danes nujno zmagati, kar pa proti Realu, ki je v izvrstni formi, zagotovo ne bo lahko.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Arsenal - Montpellier
1
Montpellier ni v najboljši formi, saj je nazadnje zmagal konec preteklega meseca. Francoskim prvakom ne gre ne v prvenstvu, kjer so šele na 15. mestu, ne v ligi prvakov. Čeprav tudi Arsenal v zadnjem času ne navdušuje, moštvo pa pestijo številne poškodbe, jim je visoka prvenstvena zmaga proti Tottenhamu (5:2) zagotovo dala dodaten zalet.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Argentina - Brazilija
0
Na prijateljski tekmi, ki bo verjetno vse prej kot to, bodo nastopili le igralci, ki nastopajo v domačih ligah. Tu so Brazilci z zvezdnikom Neymarjem zagotovo v prednosti, a ne gre podcenjevati izjemnih argentinskih navijačev, ki bodo dvanajsti igralec gavčev.

Nogomet - Mednarodni mladi - Kvalifikacije za EP U19

19Ciper - 19Danska
2
Ciprčani so v zadnjih letih uspešni predvsem na klubski ravni, pri tem pa velja upoštevati, da so nosilci v ekipah predvsem tujci. Z nadarjenimi domačimi igralci se ne morejo pohvaliti, kot tudi ne s pretirano obetavnim podmladkom. Kljub temu mladega ciprskega moštva ne gre podcenjevati, saj je na zadnjih dveh prijateljskih tekmah obakrat premagalo Poljake. V kolikor bodo Danci v tekmo pristopili resno, se jim za zmago vseeno ni treba bati.

Košarka - ZDA - NBA

Sacramento - LA Lakers
2
Po slabem začetku so jezerniki le uspeli najti pravo formo. Za sabo imajo tri zaporedne zmage, nasmiha pa se jim še četrta, saj se zdi, da se Sacramento trenutno z njimi ni sposoben enakovredno kosati. Kralji so v svojo statistiko vpisali pet zaporednih porazov, med drugim so bili od njih nazadnje boljši tudi košarkarji Los Angelesa, ki so v Staples Centru 12. novembra slavili s 103:90.