PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Spartak Moskva/+1/-Barcelona
2
Dejstva: -Messi potrebuje še 7 golov, da podre Müllerjev rekord največ doseženih golov igralca v koledarskem letu, -Spartak ima poškodovane vse tri vratarje, tako da bo verjetno z zelo velikimi bolečinami v rami nastopil Dykan, ali pa celo mladinec Chernyshuk, -pri Moskovčanih so poškodovani Welliton, Parshivlyuk, Bilyaletdinov, Romulo in McGeady, kartone pa ima branilec Pareja. Bo dovolj?

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Galatasaray-Manch Utd /dvostranska stava/
2
Dokaj drzna stava glede na to, da so si vragi že zagotovili prvo mesto v skupini. Toda Sir Alex Ferguson v nobeni izjavi pred tekmo ni namignil, da bodo priložnost nocoj dobili rezervisti, tako da so mi te ponujene vrednosti majceno pretiravanje.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

CFR Cluj-Braga
2
Portugalci so doma zelo nesrečno izgubili proti romunskemu predstavniku, potem ko je ta najprej iz (dobesedno) dveh sterelov na gol dosegel vodilni zadetek, nato pa usodo gostiteljev zapečatil še z golom iz protinapada. Tokrat naj bi bila zgodba drugačna. Braga ima na svoji strani kvaliteto, tudi velik motiv po maščevanju, z zmago pa bi naredili ogromen korak proti osmini finala, saj jih na koncu čaka domač obračun z Galatasarayem.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Nordsj. Farum-Shakhtar/1.POL/
0
Predstavljam si, da bodo Danci skušali ponagajati gostom z zelo zaprto postavitvijo in se bodo od samega začetka zgostili ob oziroma v svoj kazenski prostor. To bi v prvem polčasu še lahko funkcioniralo, celo tekmo pa težko. Za remi ob polčasu je naš predragi monopolist postavil kvoto, ki mi na obraz nariše nasmeh.

Hokej - Avstrija - EBEL liga

VSV-Olimpija/1.GOL/
1
Zmaji so v petek Beljak ugnali s 3-2, se pa bojim, da bo tokrat naloga veliko težja. Ker Ljubljančani tekme ponavadi začenjajo mlačno, sem se tukaj odločil za stavo na prvi gol. Dobri izbiri sta tudi stavi na vsota golov več kot 5,5 in zmaga domačih s hendikepom.