Če je Durantu trojni dvojček uspel prvič, pa se lahko njegov reprezentančni kolega Kobe Bryant pohvali, da jih ima že 18. Zadnjega je dosegel v nedeljskem dvoboju njegovih Los Angeles Lakers s Houstonom, v katerem je branilec jezernikov dosegel 22 točk, 11 skokov in 11 asistenc, s čimer je izdatno pripomogel k zmagi svoje ekipe s 119:108. Po slabem začetku je Los Angeles očitno ujel ritem in je že na 50 odstotnem izkupičku.

Najuspešnejši je še vedno Memphis, za ovratnik pa mu diha New York, ki je v osmi tekmi zabeležil sedmo zmago. Očitno se je hitro pobral po porazu v Memphisu, tokrat je bil z 88:76 boljši od Indiane. Tekma ni postregla s posebej vrhunsko košarko, obe ekipi sta bili pri metih zelo nenatančni, obe sta zadeli manj kot 40 odstotkov metov. New York je izdatno povedel že na začetku, njegova zmaga pa ni bila niti v enem trenutku ogrožena.

Sicer pa je bila nedelja v znamenju domačih ekip, edini uspeh v gosteh je zabeležil Brooklyn, ki se je veselil v Sacramentu. S tem so mrežice (po lanski sezoni so se preselile iz New Jerseyja) nadaljevale odličen začetek sezone, ki ni bil tako dober že od leta 2002. Zaenkrat imajo šest zmag in dva poraza, za zadnjo zmago, peto zaporedno, pa ima največ zaslug "rezervist Andray Blatche, dosegel je 22 točk. Domačim, ki so izgubili že petič v nizu, ni pomagalo 29 točk DeMarcusa Cousinsa.

Prvič v sezoni so na domačem igrišču zmagali igralci Detroita, prepričljivo (103:83) so bili boljši od Bostona. Portland je s 102:94 ugnal Chicago, Philadelphia s 86:79 Cleveland, Toronto pa s 97:86 Orlando.