Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - ZDA - NBA

New York - Indiana
1
New York je bil do včeraj, ko ga je ugnal Memphis, še edino neporaženo moštvo lige. Kratkohlačnikom gre zares izjemno, saj so premagali močna moštva, kot so Dallas, Miami in San Antonio. Zmaga sila povprečne Indiane bi bila zato veliko presenečenje.

Nogomet - Francija – 1.liga

Lyon – Reims
1
Reims je moštvo proti kateremu ni lahko igrati. Lanski drugoligaš je trenutno na 12. mestu, trenutno pa ni v najboljši formi, saj na zadnjih štirih srečanjih ni uspel vknjižiti zmage. Lyon v prvenstvu igra vse bolje, za povrh pa bo imel danes še prednost domačega igrišča, kjer je letos tri točke oddal le Bordeauxu.

Nogomet - Italija - 1.liga

Inter – Cagliari
1
Črno-modrim danes ne bo manjkalo motivacije, saj se lahko vodilnemu Juventusu, ki je sinoči proti Laziu iztržil le remi, približajo na vsega dve točki zaostanka. Milančani so v prejšnjem krogu sicer izgubili v gosteh proti Atalanti, a vseeno zadnji čas igrajo odlično. Cagliari, ki je 12. moštvo serie A, jim zato ne bi smel povzročati prevelikih težav.

Nogomet - Avstrija - 1.liga

Salzburg - Wacker Innsbruck
1
Cilj Salzburga je tudi v letošnji sezoni osvojitev naslova avstrijskega prvaka. Trenutno za vodilno dunajsko Austrio zaostaja za pet točk. V kolikor ne želi izgubiti stika z vrhom, mora danes zmagati. Pretirano težkega dela ne bi smel imeti, saj je Innsbruck predzadnje moštvo lige. Prva tekma v letošnji sezoni v Innsbrucku se je končala z zmago Salzburga s 4:1.

Rokomet - Mednarodni - Liga prvakov

Chambery - Gorenje
1
Chambery je resda zadnje moštvo skupine C in je še brez zmage, a Francozom se ponuja lepa priložnost, da jo dosežejo danes. Velenjčani so imeli v zadnjih dneh namreč velike težave, saj je viroza pošteno razredčila njihove vrste. Tako trener Gorenja Brank Tamše ne bo mogel računati na najmanj štiri svoje varovance, kar je seveda velik „hendikep“.