PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Newcastle-Swansea
0,2
Pri domačih je Coloccini še zmeraj "na hladnem" zaradi kazni, kar se ekipi precej pozna- imajo le eno zmago iz zadnjih šestih tekem. Poleg tega so poškodovani Cabaye, Gutierrez, Perch in Taylor, Cisse pa ima kar naprej težave s hrbtom in je za tekmo vprašljiv. Laudrupovi varovanci bi tukaj lahko izvlekli vsaj remi.

Nogomet - Anglija - Premier

Arsenal-Tottenham/2,5/
2
Ne bi se rad silil napovedati zmagovalca, čeprav se precej bolj nagibam na stran topničarjev, pri katerih se vračata Szczesny in Wilshere. Še bolj mi diši vsota golov, saj je Tottenham na vseh letošnjih gostovanjih dosegel zadetek, na tekmi pa so vedno padli vsaj trije goli. Proti Arsenalu za tak scenarij obstaja še večja verjetnost.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Eintracht (F)-Augsburg
1
Augsburg se bo res težko izvlekel iz cone, ki po koncu sezone vodi "dol". Na ejastih tekmah so zabili le šest golov, tokrat pa k tretjeuvrščenemu Eintrachtu prihajajo brez poškodovanih Jentzscha, Reinhardta, Sia in Verhaegha. Domači so po treh tekmah brez zmage motivirani, kot že dolgo ne. 

Košarka - Slovenija - 1.liga

Grosuplje-Slovan
2
Grosupeljčani so se v prvoliguški družbi kar dobro znašli, saj imajo za seboj tri tesne poraze in veliko zmago nad Heliosom. Pred nadaljevanjem prvenstva jih je okrepil Mulalić, ki bo proti svojemu bivšemu klubu še posebaj motiviran, a zdaj v goste prihaja Slovan, ki krvavo potrebuje zmago. Kodeljevčani so v sezono štartali z 0-4, zato jih je pred kratkim okrepil nekdanji reprezentant Želimir Zagorac.

Rugby - Mednarodni - Prijateljske tekme

Francija-Argentina/+10/
2
Malo berem napovedi za tole tekmo, pa vsi komentarji namigujejo na tesno tekmo in da bi moral biti hendikep postavljen bolj pri 5 oziroma 6 točk razlike. Ragbi reprezentanca se zelo lepo razvija, vsi igralci so težki profesionalci in tako so denimo prejšnji teden suvereno odpravili Wales. Tudi s Francijo bi moralo biti tesno!