Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Union Olimpija - Cantu
2
Olimpja je edino evroligaško zmago v letošnji sezoni dosegla prav na prvi tekmi proti Cantuju. Varovanci Saše Filipovskega so imeli takrat element presenečenja, na kar danes ne bodo mogli računat. Za povrh Cantu v zadnjem času igra odlično, medtem ko so Ljubljančani na zadnjih osmih tekmah vpisali vsega eno zmago.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Cedevita - Žalgiris
2
Cedevita pod vodstvom slovenskega selektorja Božidarja Maljkovića ravno ne blesti. Zagrebški klub je sicer pretekli teden uspel doseči prvo evroligaško zmago v sezoni proti Caji Laboral, a že nekaj dni zatem je sledila streznitev, saj je v gosteh prepričljivo izgubil v Skopju. Žalgiris na drugi strani blesti in je v skupini C še nepremagan, zaradi česar bo danes v veliki vlogi favorita.

Hokej - Rusija - KHL

Metallurg Novo - Amur Khabarovsk
1
Metallurg igra izvrstno, saj je bil na 17 tekmah poražen le trikrat. Sibirski klub blesti predvsem v napadu, saj je najučinkovitejše moštvo Zahoda. Amur Khabarovskemu gre precej slabše, saj ima za sabo štiri zaporedne poraze, na zadnjih osmih tekmah pa se je zmage veselil le enkrat.

Nogomet - Argentina - 1.liga

Boca Juniors - Newells
0
Newells je v prvenstvu še brez poraza in zaseda drugo mesto, vendar je na 14 tekmah nanizal kar sedem remijev. Čeprav Boca zadnji čas ne igra najbolje in je šele šesta, bo igrala na domačem terenu, kjer nasprotniki vselej težko zmagujejo. Remi prav gotovo ne bi bil presenečenje.