PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za SP

Oman-Japonska/2,5/
1
Tekma je pomembna predvsem za Oman, ki z Avstralijo tekmuje za končno drugo mesto in uvrstitev v sklepne boje. Ker Japoncev remi ali celo poraz ne bi pretirano prizadel, se bodo tokrat najverjetneje odločili za malo manj napadalno taktiko, sicer pa je Zaccheroni ključnemu možu Kagawi namenil prosto. Remi z malo goli.

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za SP

Katar-Libanon
1
Katar vedno več sredstev nameni razvoju nogometa, kar se bo nekje moralo poznati. Njihov selektor je Brazilec Paulo Autuori, ki bo danes lahko računal na vse ključne igralce, tekma v Dohi pa je zaradi izenačenosti skupine morda celo najbolj pomembna tekma tega ciklusa. Domači so na generalki premagali Irak in si tudi danes ne obetajo nič manj kot tri točke.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Makedonija-Slovenija
0
Najprej sem nameraval odigrati na Makedonce, potem pa sem si premislil, ko sem videl, da bo njihov trener moral poseči po kar precej spremembah. Med drugim bo manjkal tudi njihov prvi mož Pandev in verjetno je tukaj še najbolj realen prijeteljski remi. Gledalci pa bomo (spet) gledali mučenje žoge.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Romunija-Belgija
2
Predvidevam, da bodo Belgijci odlično igro s kvalifikacij prenesli tudi na tole prijateljsko srečanje. Trenutno imajo ekipo, za katero bo "greh", če se ne uvrsti v Brazilijo, kaj pa Romuni? Selektor Piturca naj bi po navajanju tamkajšnjih medijev želel preizkusiti nekaj igralcev iz domače lige, zato bodo številni prvokategorniki dobili "prosto".

Hokej - Avstrija - EBEL liga

VSV-Graz/5,5/
2
Srečali se bosta izrazito napadalno usmerjeni ekipi, ki sta na prvi letošnji medsebojni tekmi odigrali 3:3. Na zadnjih treh tekmah Gradca je v povprečju padlo kar devet golov in glede na to, da VSV doma rad polni mrežo, bi bil za "over" pripravljen vzeti tudi nižjo kvoto (višjo mejo).