PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Portugalska - 1.liga

Maritimo - Setubal
0,2
Martimo je glede na dosedanje predstave eden glavnih kandidatov za izpad iz lige. Moštvo ni zmagalo že na zadnjih štirih tekmah, zelo boleč pa je bil predvsem poraz proti Portu (5:0). Precej bolje kaže Vtorii Setubal, ki je trenutno deseta, a bi se lahko v primeru današnje zmage povzpela na zelo solidno 6. mesto.

Košarka - Nemčija - 1.liga

Ludwigsburg - Bamberg
2
V vlogi favorita so danes zagotovo košarkarji Bamberga, ki so dobili še dodaten veter v jadra po evroligaški zmagi nad Partizanom v Beogradu. Moštvo je sicer v nemškem prvenstvu na tretjem mestu, a ima odigranih le šest tekem, medtem ko so jih preostale ekipe devet. Ludwigsburg, ki je trenutno na 10. mestu, bo težko presenetil favorizirane goste.

Košarka - ZDA - NBA

Dallas - Minnesota
1
Tekma bi znala biti še kako zanimiva, saj nobena izmed ekip ne igra slabo. Dallas še vedno čaka na vrnitev poškodovanega Dirka Nowitzkega, ki bi ekipi prišel še kako prav. Glavna naloga teksaškega moštva bo zagotovo zaustaviti Minnesotinega prvega zvezdnika Kevina Lova. V koliko bo domačim košarkarjem to uspelo , se jim nasmiha tudi zmaga.

Košarka - ZDA - NBA

Houston – Miami
2
Da prvaki iz Miamija niso nepremagljivi, je po New Yorku dokazal še Memphis, ki je vročico ugnal danes. Houston je do sedaj odigral šest tekem in vknjižil tri zmage. Te so bile dosežene proti povprečnima moštvoma Atlante in Detroita. Miami bi moral imeti zelo slab Houston pa zelo dober dan, da bi zmaga ostala v Toyota centru.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Pittsburgh - Kansas City
1
Pittsburgh proti Kansasu ne bi smel imeti prav veliko težav. V kolikor bi tekam pripadla gostom, bi bilo to še kako veliko presenečenje. Še posebej, če upoštevamo, da je Kansas nazadnje zmagal 23. septembra, nato pa petkrat zapored prepričljivo izgubil.