PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Manch City-Tottenham/2,5/
2
City se bo po fiasku v Ligi prvakov verjetno malo bolj intenzivno posvetil PL. Proti Tottenhamu gre pričakovati napad od prve mniute, velik plus je vrnitev Silve, se bom pa raje odločil za stavo na vsoto golov, saj se niti Spursi v gosteh letos ne "šparajo".

Nogomet - Italija - 1.liga

Parma-Siena/+1/
1
V mestu paradižnikove mezge je spet zadišalo po Evropi. Ta Parma pod Donadonijem res blesti in fantje bi si trenutno zaslužili še kaj več od skromnega desetega mesta. Doma imajo trenutno "score" 3-2-0, zadnjeuvrščene goste pa bi po vsej logiki morali z lahkoto odpraviti, saj bodo na stadionu Ennio Tardini nastopili brez glavnega vezista Rosine in ključnega napadalca Ze Eduarda.

Am. nogomet - ZDA - NFL

New England-Buffalo/+10,5/
1
Prišel je čas, da Brady in soigralci nekomu "izprašijo zadnjico" in mislim, da so Billsi kar primeren tekmec. Ko človek vidi, da so pri Patsih zdravi Gronkowski, Welker in seveda ikona quarterback, potem gre tole mirno vplačat. Patsi so letos že v Buffalu slavili z 52:28 in se bodo z današnjo zmago utrdili na prvem mestu divizije.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Baltimore-Oakland/+8,5/
1
Tri zmage Oaklanda bi sam označil kot pravi mali čudež, saj ima ta ekipa dokaj povprečnega QB-ja, šepavo obrambo in brez enega najboljših tekačev lige Darrena McFaddna nikakor ne morejo biti konkurenčni. Vštevši dejstvo, da so dve zmagi nabrali proti ekipama, ki sta trenutno daleč od playoff mest ter rušilno moč Ravensov doma, je tole stavo potrebno vzeti brez razmišljanja. Za tiste malo manj pogumne pa je še vedno na voljo kar čista enkica.

Smučanje - Levi - Slalom (M)

Gross S.-Dopfer F.
1
Ponoči je progo v Leviju močil dež, pomešan s snegom, zato bo dobra štartna številka danes odigrala pomembno vlogo. Gross bo štartal kot peti, Dopfer pa šele 15., poleg tega pa velja omeniti še to, da je Italijan lani v slalomskem seštevku svetovnega pokala zbral 125 točk več od Nemca.