PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Tottenham-Maribor
0,2
Naši prvaki gredo v London brez pomembnih odsotnosti. Na gostovanjih so se lani večkrat izkazali, a je rezultat izostal, tokrat pa bi utegnilo biti drugače. Zakaj? Londončani imajo čez vikend pomembno ligaško tekmo s Cityem, tako da Villas Boas verjetno sploh ne bo začel z najmočnejšo enajsterico, poleg tega pa se Spursi v LV niti malo niso izkazali in so lahko veseli, da so iz Slovenije prišli s točko. Priporočam tudi stavo, da oboji zadanejo.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Viktoria Plz-Hapoel Tel Av/+1/
1
Gostje imajo v nedeljo veliki mestni derbi z Maccabijem, zato so na Češko pripotovali z zelo spremenjeno zasedbo, saj so za napredovanje praktično že izgubili možnosti. Vsa stavničarska srenja denar porablja za čisto zmago Plzna, jaz pa bom (v primeru, če se stava  ne obnese) vsaj "umrl pokončno" in grem tule kar s hendikepom. 

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Bayer Lev.-Rapid/+1/
1
Še ena ekipa, ki se je vdala v usodo in ne računa več resno na napredovanje, je dunajski Rapid. Po navedbah njihove uradne strani so doma ostali naslednji igralci: Steffen Hofmann , Markus Heikkinen, Deni Alar, Christopher Drazan, Muhammed Ildiz , Kristijan Dobras, Louis Schaub in Brian Behrendt. Farmacevti so jih že na njihovem terenu "napolnili" s 4:0.

Tenis - ATP - London

Del Potro J-Tipsarevič J/+1,5/
1
Del Potro se bo moral za dober rezultat tukaj krepko potruditi, potem ko ga je predvčerajšnjim ugnal David Ferrer. Zmaga proti Tipsareviću je tako nuja in glede na to, da Srbu v vseh treh medsebojnih srečanjih do zdaj ni oddal niti niza, bi mu tovrsten podvig lahko uspel tudi danes.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Jacksonville-Indianapolis Colt
2
Ko človek na tehtnico postavi Gabberta in Lucka, je odločitev pri tem paru zares lahka. Coltsi imajo precej boljšo obrambo, prodoren "pass game" in se jim pred sezono niso dogajale take peripetije, kot Jaguarsom s podpisom pogodbe njihovega najboljšega tekača Jones-Drewa. Slednje je vzdušje v slačilnici pokvarilo do konca.