Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Manch City - Ajax
1
Manchester City je v Amsterdamu presenetljivo izgubil. Angleški prvak ima tako po treh tekmah v skupini D osvojeno le točko in danes enostavno mora zmagati. V primeru novega spodrsljaja bi namreč sinje modri imeli le še teoretične možnosti za napredovanje.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Milan – Malaga
0
Milan je v nedeljo verjetno pokazal najboljšo predstavo v letošnji sezoni in Chievo premagal s kar 5:1. A Malaga je le nekoliko trši tekmec, ki mu gre za povrh še odlično v ligi prvakov. Prva tekma se je končala z minimalno zmago Malage, izenačeno srečanje pa lahko pričakujemo tudi nocoj.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Real (M) - Borussia (D)
1
Real ima v obrambni vrsti nemalo preglavic, a zaradi tega ne igra nič slabše. V prvenstvu nastopa sijajno, kar je še kako spodbudno za današnji obračun proti Borussii. Nemci so prvo tekmo proti Madridčanom pred izvrstnimi domačimi navijači dobili, ponovitev uspeha pa bo na Santiagu Bernabeu precej težja. Za povrh trener velikana iz Dortmunda ne bo mogel računati na svojega izkušenega kapetana Sebastiana Kehla.

Košarka - ZDA - NBA

Oklahoma City - Toronto
1
Oklahoma je sezono pričela nekoliko slabše kot si je želele. Udeleženka zadnjega finala lige NBA ima po treh tekmah le eno zmago, premoč pa je morala priznati San Antonio in Atlanti. Toronto je sicer na zadnji tekmi vknjižil visoko zmago proti Minesotti, a v primeru razpoloženega Russlla Westbrooka in Kevina Duranta prav velikih možnosti za zmago nima.

Tenis - ATP - London

Federer R. - Tipsarevič J.
1
Tipsarević v Pariz ne prihaja v najboljši formi, saj sta ga na zadnjih dveh turnirjih premagala veliko slabše postavljena Slovenec Grega Žemlja in Poljak Jerzy Janowicz. Federer, ki brani naslov sklepnega mastersa sezone se je s Srbom do sedaj pomeril petkrat in prav tolikokrat tudi slavil. Tudi drevi velja za favorita.