PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Am. nogomet - ZDA - NFL

New Orleans-Philadelphia
2
Nobeden me več ne more prepričati, da so Saintsi letos brez Paytona enako dobra ekipa. "Prisilne počitnice" njihovega trenerja se očitno močno poznajo, potem je prišla še poškodba Jimmya Grahama in nocoj bodo morali zaigrati še brez njihovega najhitrejšega igralca Sprolesa, ki je prestal operacijo dlani. Philly nujno potrebuje zmago, če želijo ostati v boju za playoff, zato res ne razumem, kako je lahko New Orleans tukaj favorit.

Tenis - ATP - London

Djokovič N.-Tsonga J.W./+1,5/
1
Nalijmo si čistega vina. Tsonga je lahko vesel, da sezona ni daljša, ker bi se sicer bolj težko uvrstil v London. Je še cel kup fantov, ki trkajo na vrata elitne deseterice in mislim, da bo Nole danes dokazal, zakaj konec sezone pričakuje kot "numero uno". Sam sem ga za srednji vložek vzel tudi kot zmagovalca sklepnega turnirja.

https://www.e-stave.com/Stave/Danes.aspx#value=1352096600188

Mirnyi /Nestor-Lindste/Tecau H
1
Po tem, kar sta Lindstedt/Tecau letos uprizorila v Wimbledonu, jima bom s čela težko odlepil etiketo "luzerjev". Imela sta fantastično priložnost, da končno osvojita Slam, pa sta jo zapravila proti "no name" dvojici, ki je skupaj nastopala prvič Mirny in Nestor sta izkušena tenisača, vajena pritiska ter velikih nastopov in sta proti koncu sezone preživela več časa skupaj. 

Košarka - Turčija - 1.liga

Fenerbahče Ulker-Bešiktaš
1
Fener ste si lahko vsi pogledali v Stožicah in o tej ekipi res nima smisla izgubljati preveč besed. Pokriti so na vseh položajih, imajo zelo modrega trenerja in tokrat tudi legijo domačih navijačev. Bešiktaš? Solidna ekipa, ki pa na žalost svojih privržencev niha med izvrstnimi in poraznimi predstavami. No, tokrat jim niti približek prvega najverjetneje ne bo prinesel zmage.

Nogomet - Norveška - 1.liga

Sogndal-Valerengen
1
Igralci Valerenge najbrž pretežno razmišljajo o počitnicah, saj je sezona, vsaj iz tekmovalnega vidika, za njih končana. Pri Sogndalu razmišljajo drugače - z današnjo zmago bi si najverjetneje zagotovili obstanek, zato se bodo za tri točke "postavili na trepalnice". Tip 1!