Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Maribor – Celje
1
Celjani v zadnjih letih proti slovenskim prvakom nimajo najboljše statistike, saj so jih nazadnje v prvenstvu premagali konec avgusta leta 2009. Negativno tradicijo bodo tudi danes zelo težko prekinili, saj so vijoličasti vsaj za razred boljši tekmec.

Nogomet - Anglija - Premier

Manch Utd - Arsenal
1
Rdeči vragi imajo za sabo napornih nekaj dni, saj so se kar dvakrat udarili s Chelseajem. Sedaj jih čaka še srečanje z neugodnimi topničarji, ki pa se ne morejo pohvaliti z najboljšo formo. Na pokalni tekmi proti Readingu so pokazali kar nekaj šibkosti, ki jih danes, v kolikor želijo iztržiti ugoden izid, ne smejo ponoviti.

Nogomet - Anglija - Premier

Tottenham - Wigan
1
Tottenham se bo v četrtek ponovno pomeril z Mariborom, zato bo Londončane danes še toliko bolj zanimivo spremljati. Na zadnjih štirih tekmah je Tottenham zmagal le enkrat in ne navdušuje, kljub temu pa je proti Wiganu, ki na prvenstveni lestvici zaseda 15. mesto, v vlogi favorita.

Nogomet - Belorusija - 1.liga

Naftan Novopolots - BATE Borisov
2
Bate v prvenstvu po pričakovanjih igra zelo dobro in ima pred drugouvrščenim Šaktarjem sedem točk prednosti. Ni dvoma, da je moštvo, ki nastopa v ligi prvakov, daleč najboljše v Belorusiji. Tudi zato bi bil poraz proti zadnjeuvrščenemu Naftanu veliko presenečenje.

Nogomet - Francija - 1.liga

PSG - St.Etienne
1
PSG je po težavah v začetku sezone ujel pravo formo in se z zmagami na zadnjih srečanjih prebil na prvo mesto. Za uspehe gre veliko zaslug pripisati Zlatanu ibrahimoviću, ki bo tudi na tekmi proti St. Etiennu igral ključno vlogo. V kolikor bo švedski napadalec imel dober dan, se Parižanom ni treba bati za zmago.