PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Nemčija - 2. liga

Eintracht (B)-Sandhausen
1
Tukaj ne bi smelo biti dvoma. Domači na prvem mestu in z resnimi nameni priti v Bundesligo, gostje pa v borbi za obstanek med drugoligaši. Sandhausen sem gledal med tednom, ko so v Gelsenkirchnu izpadli iz pokala in ta ekipa res nima kvalitete za vrhunski ligaški nogomet.

Nogomet - Norveška - 1.liga

Fredrikstad-Odd Grenland
1,0
Motivacijski dejavnik je močno na strani domačih, saj se rešujejo obstanka, medtem ko Odd ne more ne gor, ne dol. Po štirih zaporednih porazih je prišel čas, da tudi "Frede" nabere kakšno točko.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Khimki Mosk-Union Olimp/153,5/
1
Težko verjamem, da bodo zmaji danes presegli mejnik 70-tih točk, tudi Rusi pa se v prvih kolih niso izkazali kot ostrostrelci, zato se mi total zdi postavljen kakšnih 5-10 točk previsoko.

Tenis - ATP - Pariz

Janowicz J.-Tipsarevič J.
1
DJ Tipsy je zaradi Nadalove poškodbe uvrščen na zaključni turbnir v Londonu in se danes proti Janowiczu ne bi smel pretirano naprezati. Tudi sicer je poljski dvometraš v izjemni seriji zmag, saj je ta teden ugnal Kohlschreiberja, Čilića in nato izločil še Murraya.

Hokej - Avstrija - EBEL liga

Olimpija-Salzburg
0,2
Proti Salzburgu imajo zmaji zelo neugodno tradicijo. Biki jih nekako vedno uspejo dobiti v svoj mlinček, sicer pa tej ekipi tudi z NHL-ovcem Muršakom še zmeraj primanjkuje konstatnost. Verjetno nov poraz Ljubljančanov.