Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Carling pokal

Liverpool - Swansea
1
Čeprav Swansea na zadnjih tekmah ne blesti, se drži zelo dobro in je v prvenstvu celo pred Liverpoolom. Pri slednjem imajo v letošnji sezoni vrsto težav, a kljub temu so na papirju boljši tekmec in bi morali izkoristiti kvaliteto in prednost domačega terena.

Nogomet - Italija - 1.liga

Juventus - Bologna
1
Juventus se je v nedeljo uspel rešiti proti sila neugodni Catanii, čeprav je slavil s pomočjo sodnika, kar je na Apeninskem močno razburilo italijanske ljubitelje nogomet. Danes bi jim moralo biti nekoliko lažje, saj igrajo pred svojimi gledalci, za povrh pa jim bo nasproti stala Bologna, ki ima v serie A tri zaporedne poraze.

Nogomet - Nemčija - Pokal

Bayern (M) - Kaiserslautern
1
Bavarci so pretekli konec tedna po osmih zaporednih prvenstvenih zmagah kar nekoliko presenetljivo klonili na domači Alianz Areni proti Bayerju iz Leverkusna. Za spodrsljaj se bodo svojim navijačem skušali  odkupiti drevi, ko jim bo nasproti stal Kaiserslautern. Slednjega še zdaleč ne gre podcenjevati, saj je nazadnje izgubil na prijateljski tekmi avgusta, ko je bil od njega s 3:2 boljši prav Bayern.

Nogomet - Španija - Pokal

Alcoyano - Real (M)
2
Čeprav imajo Madridčani predvsem v zadnji vrsti obilo težav, so v nedeljo zlahka odpravili  Mallorco. Strateg belega baleta bo danes prav gotovo priložnost ponudil nekaterim manj izkušenim igralcem, nosilce igre pa odpočil. Nogometaši Reala bodo moral biti vseeno danes zelo previdni, saj je Alcoyano, čeprav nastopa v tretji ligi, ta hip v odlični formi in ima za sabo šest zaporednih zmag.