PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Carling pokal

Reading-Arsenal
2
Ta Wengerjeva ekipa je že večkrat dokazala, da se požvižga na to, ali igra doma, ali v gosteh. Z vrnitvijo Wilshirea in Sagnaja so še močnejši in jih je za tako kvoto na Madejskem vredno vzeti.

Nogomet - Italija - 1.liga

Palermo-Milan
0,2
Še na eno zmago gostov grem. Palermo je po treh bednih remijih goden, da jih konkretno "faše". Medtem ko je njihova igra delno do pretežno medla, so rossoneri proti Genoi pokazali zelo zbrano igro v obrambi in dosegli tisti potreben zadetek za tri točke. Nekaj igralcev je sicer vprašljivih, toda najbolj pomembno je, da je "na krovu" Pato, ki mu bo spredaj najverjetneje pomagal El Shaarawy. Če bo pa zdravniška služba uspela do tekem pripraviti še KPB, potem pa toliko bolje!

Nogomet - Nemčija - Pokal

Havelse-Bochum
1,0
V Bochumu se pred pokalno tekmo pri četrtoligašu lahko kar tresejo. Poraz 1-6 pri Aueju je odnesel trenerja, nocoj pa bodo še brez prvega vratarja Lutheja (kapetan). Havelse je v odlični seriji osmih tekem brez poraza in je svojo sposobnost dokazal že s tem, ko so izločili Nürnberg. Kvota na regionalnega palčka je v padanju in če ste bili dovolj hitri, ste na ŠL ujeli najvišjo vrednost, kar jo premorejo spletni ponudniki športnih stav.

Tenis - ATP - Pariz

Stepanek R.-Llodra M.
1
Čeh zelo rad igra proti igralcem, ki so prav tako nagnjeni k s&v igri, kar Llodra vsekakor je. O tem priča tudi podatek, da ima s Francozem zelo ugodno bilanco medsebojnih zmag in porazov 6-1, premagal pa ga je tudi pred enim tednom v Baslu.

Tenis - ATP - Pariz dvojice

Kohlsch/Mayer F-Hanley /Marray
1
Ne razumem, kaj Marray počne v Parizu, ko pa se je z Nielsnom uvrstil na zaključni turnir v Londonu. Če že mora nastopiti v Bercyu, potem bi imelo smisel, da to stori z danskim partnerjem, ne pa da energijo po nepotrebnem troši s Hanleyem. Poleg vprašljive motivacije pa je to še njegov sploh prvi nastop v paru z Avstralcem.