Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - 1.liga

Sheffield Utd - Portsmouth
1

Sheffield je v odlični formi, saj je na zadnjih šestih tekmah zabeležil pet zmag in en remi, v 14 letošnjih prvenstvenih tekmah pa še ni doživel poraza. Z zmago bi domači ujeli prvouvrščeni Tranmere in pred svojimi gledalci bodo prav gotovo poskušali to tudi uresničiti. Portsmouth je bil pred 15. krogom na 14. mestu, tudi po tem težkem gostovanju pa se njihov položaj skoraj zagotovo ne bo izboljšal. (6/10)

Nogomet - Norveška - 1.liga

Brann Bergen - Lillestrom
1

Brann bo z zmago skušal skočiti na četrto mesto, glede na njihove dobre predstave na domačem igrišču (10 zmag, 1 remi in le 2 poraza) in dobro formo pa jim bo Lillestrom, ki je na 12. mestu in daleč od boja za najvišja mesta, to le stežka preprečil. (6/10)

Nogomet - Švedska - 1.liga

Elfsborg - Gefle IF
1

Do konca švedskega prvenstva sta še dva kroga. Če bo na zaostali tekmi danes zmaga ostala doma, se bo Elfsborg izenačil na prvem mestu z Malmom, možnosti za to pa so kar dobre, saj jim 12. Gefle, ki je zbral 20 točk manj kot Elfsborg, ne bi smel predstavljati previsoke ovire. (7/10)

Košarka - ABA liga

Igokea - Union Olimpija
1

Igokea je trenutno najbolj vroča ekipa v jadranski ligi, saj je dobila vseh pet dosedanjih tekem in je edina v ligi še neporažena. Predvsem na svojem terenu v novi dvorani bo bosanski klub zelo težek nasprotnik za vse, tako da se tudi Olimpiji obeta naporno gostovanje. Zmaji bodo po visokem porazu proti Panathinaikosu poskušali zaviti nazaj na zmagovito pot, a bo za to verjetno počakati na naslednjo priložnost. (6/10)